ΑΕΛ – Ηρακλής: Ο Γηραιός καταγγέλει επίθεση στην αποστολή – Bίντεo
Η ΠΑΕ Ηρακλής με βίντεο που ανήρτησε στο YouTube καταγγέλλει επίθεση

Η ΠΑΕ Ηρακλής με βίντεο που ανήρτησε στο YouTube καταγγέλλει επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της κατά την άφιξη στην «AEL FC Arena» για το ματς με την ΑΕΛ.
Επίθεση στην αποστολή του καταγγέλλει ο Ηρακλής στην «AEL FC Arena», κατά την άφιξη της ομάδας για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ.
Όπως προκύπτει από το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ στον λογαριασμό της στο YouTube, γίνεται λόγος για επίθεση σε βάρος της αποστολής και συγκεκριμένα του υπεύθυνου επικοινωνίας του Γηραιού, τον οποίο και δεν άφησαν να μπει μέσα στο γήπεδο παρά το γεγονός πως είχε διαπίστευση από τη διοργανώτρια αρχή.
Στο βίντεο διάρκειας 4:43 λεπτών είναι ξεκάθαρη η ένταση που επικρατεί στο σημείο, με βρισιές και φωνές μεταξύ των εμπλεκόμενων.
Δείτε το βίντεο:
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις