Αλέξης Κούγιας: Η ηχηρή απουσία της Εύης Βατίδου στο 40ημερο μνημόσυνο – Τι έγινε γνωστό πριν λίγo
Το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του Αλέξη Κούγια

Το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του Αλέξη Κούγια στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.
Παρόντες ήταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, οι οποίοι τίμησαν τη μνήμη του γνωστού δικηγόρου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Στο μνημόσυνο βρέθηκαν τα παιδιά του, Χρήστος και Μάιρα, τα οποία έφτασαν στον ναό λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Η μητέρα τους, Εύη Βατίδου, δεν παρευρέθηκε.
Τα δύο αδέλφια χαιρέτησαν όσους έδωσαν το «παρών» και ακολούθησαν την τελετή στο εσωτερικό του ναού.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ηρεμίας και μνήμης, με την οικογένεια να δέχεται τη συμπαράσταση φίλων και γνωστών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις