Αλέξης Κούγιας: Αποκαλυπτικóς ο Λευτέρης Πανταζής – «Είxε στενoxωρηθεί πολύ γιατί..»
Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στο «Πρωινό» για τον Αλέξη Κούγια και την φιλική σχέση, που τους ένωνε εδώ και πολλά χρόνια, αναφερόμενος και στην ασθένεια και το θάνατο του γνωστού ποινικολόγου.
Οι δυο τους, άλλωστε, υπήρξαν γείτονες και με αφορμή την κηδεία του, ο γνωστός τραγουδιστής είχε αρκετά να πει για τον εκλιπόντα.
Ο Λευτέρης Πανταζής για τον Αλέξη Κούγια
«Φίλος πολλά χρόνια. Είχαμε παίξει και μαζί πολλές φορές στο αθλητικό κέντρο που είχα και δικηγόρος μου σε κάποιες δουλειές επαγγελματικές που είχα. Πίναμε το καφεδάκι μας σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα στην Βουλιαγμένη. Λέγαμε τα του ποδοσφαίρου, λέγαμε γενικά της ζωής», ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.
Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας το τελευταίο διάστημα είχε στεναχωρηθεί αρκετά με το θέμα της υγείας του, αφού καθημερινά έδινε τη δική του γενναία μάχη.
«Τώρα τελευταία είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί ήταν άρρωστος. Έδινε τη μάχη του, προσπαθούσε, να μην το σκέφτεται. Πάντα είχε την αγωνία για τα παιδιά του και ήθελε να τους δει, να είναι κοντά του και οι δύο. Έδινε καθημερινά μάχη, με την αρρώστια που ήξερε ότι έχει. Καλό παράδεισο εκεί που θα πάει, εκεί θα βρει πολλούς φίλους, γνωστούς και θα προεδρεύει πάλι γιατί ήταν ένας ωραίος άνθρωπος», ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζή.
Κλείνοντας, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα παιδιά του Αλέξη Κούγια τα οποία ξεκινούν το καθένα τη δική του πορεία, ακολουθώντας το δρόμο του πατέρα τους στη Νομική.
«Βοηθούσε, δούλευε σκληρά, να κάνει κι εκεί τις μάχες του, εμείς πάντα θα τον θυμόμαστε. Να βλέπει από εκεί πάνω τα παιδιά του και να χαίρεται γιατί νομίζω θα προοδεύσουν και τα δυο παιδιά του», κατέληξε ο Λευτέρης Παναταζής αποχαιρετώντας τον Αλέξη Κούγια.
Δεν υπάρχουν σχόλια: