Ads Top

Σoκ: Πέθαvε ο Γιάννης Κόκκαλης



Θλίψη για τον θάνατο 49χρονου γεωπόνου.
Βαρύ το πένθος στον Αλμυρό για τον θάνατο του Ιωάννη Κόκκαλη

Πέθανε ο Γιάννης Κόκκαλης




Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Αλμυρού για τον πρόωρο θάνατο του Ιωάννη Κόκκαλη, σε ηλικία 49 χρόνων.

Ο 49χρονος πάλευε το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο. Εδινε τη μάχη με θάρρος και αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει.

Πριν από λίγες εβδομάδες υποβλήθηκε σε μία επέμβαση, στην πορεία όμως προέκυψαν επιπλοκές, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να επιδεινωθεί.



Νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους.




Ο Ιωάννης Κόκκαλης είχε σπουδάσει γεωπονία, όμως αποφάσισε τις γνώσεις που αποκόμισε να τις αξιοποιήσει προκειμένου να βελτιώσει τις τεχνικές στα δικά του χωράφια. Αγαπούσε τη γη και δήλωνε αγρότης στο επάγγελμα. Ήταν πολύ καλός οικογενειάρχης και ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.