Ads Top

Φοβερń παίκτρια στον Τροχό της Τύχης: Κατάφερε να λύσει μέσα σε δύο δευτερόλεπτα τον γρίφο - Άφωνος ο Πολυχρονίδης



Ο τροχός της τύχης: Παίκτρια σήμερα (5/3) έκανε την έκπληξη και μέσα σε δύο δευτερόλεπτα κατάφερε να λύσει τον γρίφο του τελικού!

Η Μαίρη λοιπόν έπρεπε να λύσει έναν γρίφο που πληροφορήθηκε ότι ήταν «αντίθετα».



Η παίκτρια έκανε την επιλογή τεσσάρων γραμμάτων όπως δικαιούται, επιλέγοντας το Μ, το Ν και το Ρ ως σύμφωνα και Ο ως φωνήεν.

Τα γράμματα που της είχαν δοθεί στον πίνακα ήταν το Α, το Τ και το Σ και δεν ήταν καθόλου βοηθητικά για να καταφέρει πιο εύκολα να λύσει τον γρίφο. Με την επιλογή των δικών της γραμμάτων και πριν καν ξεκινήσει ο χρόνος να μετράει αντίστροφα, η Μαίρη είχε ήδη αντιληφθεί τις λέξεις «αντίθετα» που έκρυβε ο γρίφος.



Μέσα σε δύο δευτερόλεπτα λοιπόν αναφώνησε: «Γενναιόδωρος, τσιγκούνης», προκαλώντας ιδιαίτερη έκπληξη στον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη ο οποίος βέβαια πανηγύρισε για την επιτυχία της. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο:
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.