Ads Top

Καραβάτου και Φερεντίνος πέρασαν μαζί την Καθαρά Δευτέρα: Η φωτoγραφία που δεν «πρóσεξαν» και τους πρóδωσε



Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τα παιδιά της, αλλά και με τον Χρήστο Φερεντίνο, φουντώνοντας τις φήμες περί σχέσης μεταξύ τους.
Ειδικότερα, σε σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η παρουσιάστρια, πέταξαν χαρταετό, έφαγαν νηστίσιμα και έπαιξαν όλοι μαζί.



Η Κατερίνα Καραβάτου με τον Χρήστο Φερεντίνο την Καθαρά Δευτέρα μαζί

Μάλιστα, με μια φωτογραφία, πρόδωσε ότι στην παρέα της ήταν και ο Χρήστος Φερεντίνος, παρά το γεγονός ότι έχουν διαψεύσει τις φήμες.



Η παρουσιάστρια είχε ξεκαθαρίσει «διαψεύδω ό, τι έχει γραφτεί για τη σχέση μας», ενώ από την πλευρά του, ο Χρήστος Φερεντίνος εξήγησε «ήμασταν μια μέρα οι τρεις μας εδώ στο ραδιόφωνο και γράφει η Κατερίνα από κάτω: “ατενίζουμε το μέλλον μας”. Γράψανε λοιπόν κάποιοι ότι κάτι συμβαίνει».



Το φωτογραφικό άλμπουμ της Κατερίνας Καραβάτου






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.