Ads Top

Από... ΠΑΟΚ η πρώτη "μεταγραφή" Φύσσα στον Παναθηναϊκό



Ποιον θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό ο Τάκης Φύσσας, το παρελθόν του σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ/ΦΥΣΣΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Μπορεί να μην έγινε τον Δεκέμβριο, αλλά η επιστροφή του Τάκκη Φύσσα ανακοινώθηκε χθες και επίσημα από τον Παναθηναϊκό. 



«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και πρέσβη του συλλόγου», αναφέρει η σχετικά ανακοίνωση.

Ο Φύσσας όμως, ίσως παίξει τον ρόλο της... γέφυρας (μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, με τον τελευταίο εσχάτως να είναι ανάμεσα στους συχνούς συνομιλητές του Αλαφούζου), ώστε να “επιστρέψει” στον Παναθηναϊκό ο Γου Χου Γωργιάδης! 



Κυκλοφορεί πως ο τελευταίος προορίζεται ή για Επικεφαλής ή για Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού!! Έχει να επιδείξει το επιτυχημένο έργο στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, όπου ήταν μαζί με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, από την οποία αποχώρησε (κατά άλλους “φαγώθηκε”) το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποχώρησε και ο Γκαγκάτσης για να αναλάβει πρόεδρος της ΕΠΟ. 



Ο Γου Χου Γεωργιάδης έχει και το βιογραφικό για να ... περάσει στον Παναθηναϊκό και ως πρώην παίκτης του αλλά και όντας ανάμεσα στους Legent του 2004 (όπως και ο Φύσσας). Άλλωστε ο Μίστερ Σκάι όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα δείχνει γενικότερα αδυναμία σε... πρώην του ΠΑΟΚ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.