Κηδεία Βασίλη Καλογήρου: Τpαγικń φιγούρα η μnτέρα του - Τι θα τον συνοδέψει στην τελευταία κατοικία - Οι πρώτες φωτογραφίες
Βαρύ το κλίμα στη Λάρισα, καθώς σε λίγη ώρα θα τελεστεί η κηδεία του 39χρονου Βασίλη Καλόγηρου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.
Πριν από λίγα λεπτά κατέφθασε η μητέρα του, Σοφία Αποστολάκη, η οποία με συγκινητικά λόγια είπε: «Να ζήσετε πολλά χρόνια και να έχετε ευλογία στη ζωή σας» πριν περάσει την είσοδο του ναού.
Έξω από την εκκλησία έχουν τοποθετηθεί στεφάνια από διάφορους φορείς, όπως η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η πρόεδρος και οι δικαστές του Αρείου Πάγου, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η μητέρα του 39χρονου Βασίλη έχει ζητήσει από το γραφείο τελετών, ένα στεφάνι γάμου, για να τον συνοδεύει στο τελευταίο του ταξίδι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια: