Ολικń Ανατροπń στην υπóθεση του Βασίλη Καλογήρου: Αυτó είναι το πιθανóτερο σενάριο
Απαντήσεις για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και οι τοξικολογικές εξετάσεις.
Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε χωρίς απαντήσεις για τον μηχανισμό θανάτου του 39χρονου.
Ήδη οι αστυνομικοί ερευνούν τον τόπο που βρέθηκε η σορός του 39χρονου προκειμένου να δώσουν απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων.
Από την πλευρά της, η μητέρα του 39χρονου με σκληρά (έως σοκαριστικά) λόγια έκανε την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση για τον άδικο χαμό του γιου της κάνοντας λόγο για δολοφονία.
Ολόκληρη η ανάρτηση:
«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε.
Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ.
Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;».
Ανατροπή στην υπόθεση
Παρά τις υπόνοιες που άφησε η κυρία Καλογήρου για δολοφονία, από δεδομένα που έχουν συλλέξει τα στελέχη των εγκληματολογικών ερευνών στον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο 39χρονος, προκύπτουν σημαντικά συμπεράσματα.
Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει έως τώρα είναι ότι ο Βασίλης Καλογήρου άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο που βρέθηκε. Αυτό προκύπτει από τρία συγκεκριμένα στοιχεία:
1. Οταν τον βρήκαν, το ένα του χέρι ήταν μέσα στην τσέπη του και το άλλο πίσω από το κεφάλι του, στάση που δείχνει ότι ήταν σαν να είχε ξαπλώσει.
2. Η διαδικασία της σήψης υπάρχουν δεδομένα ότι άρχισε και εξελίχθηκε στο σημείο που βρέθηκε.
3. Τα γυαλιά του βρίσκονταν κλεισμένα, κοντά του.
Όπως έχει προκύψει έως τώρα, το κρανίο του, ο αυχένας και η σπονδυλική στήλη δεν έχουν κανένα κάταγμα: «το σώμα είναι πεντακάθαρο», έλεγαν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές. Ως πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή εξετάζεται ο 39χρονος να βρέθηκε στο σημείο εξαντλημένος και αποπροσανατολισμένος, να κάθισε να ξεκουραστεί και να τον πρόδωσε η καρδιά του.
Δεν υπάρχουν σχόλια: