Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έκτακτn ανακοίνωση για την σημερινή 25/2 εκπομπή, The 2night Show
Το βράδυ της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται νέους καλεσμένους στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, τα οποία αναμένεται να δώσουν πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Το κανάλι εξέδωσε και ανακοίνωση για αυτά.
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το αποψινό 25/2 The 2night Show
Ο αγαπημένος ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel», μιλάει για τον ρόλο του αστυνόμου Κομνηνού, που υποδύεται, και αποκαλύπτει τις δικές του προσθήκες στον χαρακτήρα.
Έπειτα, αναφέρεται στην επιτυχημένη πορεία του στην υποκριτική, τους ρόλους του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και αποκαλύπτει την εξέλιξη που αποκτά με το πέρασμα των χρόνων. Αισθάνεται επαγγελματική ανασφάλεια; Γιατί αποφεύγει να κάνει τον απολογισμό του;
Εξακολουθεί ακόμα να υφίσταται ο διαχωρισμός ανάμεσα σε εμπορικούς και ποιοτικούς ηθοποιούς; Στη συνέχεια, μιλάει με τρυφερά λόγια για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Μπέσσυ Μάλφα, τον μονάκριβο γιο του, καθώς και τις δίδυμες κόρες του, τις γνωστές σε όλους «Σκιαδαρέσες», τις οποίες ακολουθεί πιστά σε κάθε τους συναυλία. Τέλος, αναφέρεται στην παράσταση «Εκτός Ύλης Reloaded» που πρωταγωνιστεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για λίγες ακόμα παραστάσεις.
Καλεσμένη του Γρηγόρη στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και τη BARBZ. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που φέτος συμμετείχε στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη τραγουδιού στη Eurovision, μιλά για την εμπειρία της στον διαγωνισμό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια: