Βαρύ πρόστιμο από Αλαφούζο στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και η διοίκηση του «τριφυλλιού» επέβαλλε «βαριά» καμπάνα στους ποδοσφαιριστές του.
Από σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα προέρχεται ο Παναθηναϊκός, καθώς έχασε κατά χρονική σειρά με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο όπου και τέθηκε νοκ άουτ από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ύστερα με 2-0 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα και πρόσφατα με 2-1 από την Βίκινγκουρ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα Play Off του Conference League.
Λόγω αυτού αλλά και της ευρύτερης εικόνας της ομάδας το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» πήρε την απόφαση να επιβάλλει «σκληρή καμπάνα» στους ποδοσφαιριστές του club.
Πιο συγκεκριμένα θα κληθούν να καταβάλουν πρόστιμο ύψους 400.000 ευρώ, με αφορμή τόσο τις τρεις σερί ήττες όσο και τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα εντός και εκτός συνόρων, με τελευταίο χρονικά «κρούσμα» το αποτέλεσμα της Φινλανδίας κόντρα στην ισλανδική ομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια: