Γάμος Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Οι πρώτες εικόνες από τον Ιερό Ναό
Σε λίγες ώρες θα τελεστεί ο γάμος της Χρυσής Βαρδινογιάννη με τον Νικόλαο Ντε Γκρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, στην Πλάκα.
Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου ανταλλάσσοντας όρκου αιώνιας πίστης και αγάπης σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 18:00, ενώ πλήθος κόσμους έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται έξω από τον Ναό για όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες.
Άνθρωποι που κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα για το μυστήριο, αλλά και δημοσιογράφοι έχουν ήδη μαζευτεί στο σημείο έξω από τον Ναό για να μεταδώσουν τον γάμο της χρονιάς με την εντυπωσιακή άφιξη του γαμπρού, της νύφης και των οικογενειών τους.
Οι πρώτες φωτογραφίες από την τοποθεσία τόπου θα γίνει ο γάμος Ντες Γκρες – Βαρδινογιάννη
Με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών απαγορεύτηκε η στάθμευση οχημάτων στον ευρύτερο χώρο της πλατείας για σήμερα από τις 16:00 εώς τις 21:00 το βράδυ «λόγω τελέτης με υψηλούς προσκελημένους».
Αστυνομικοί επίσης έχουν συγκεντρωθεί ήδη στο σημείο για να ελέγχουν την κυκλοφορία στην περιοχή, μιας και πρόκειται για βασιλικό γάμο, επομένως τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.
Παρανυφάκια τα παιδιά της Χρυσής από τον γάμο με τον Νίνο
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη, ο πατέρας της Χρυσής Βαρδινογιάννης είναι εκείνος που θα αλλάξει τις βέρες τους, αλλά δεν φέρει τον τίτλο του κουμπάρου. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως τα παιδιά της νύφης, ο Γιώργος και η μικρή Κάρεν, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Νίνο Ξυπολιτά, θα είναι παρανυφάκια. Στο τέλος του μυστηρίου θα μοιραστούν και μπομπονιέρες Murano από γυαλί, με τα αρχικά των ονομάτων τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια: