Μάριος Καπότσης: Οι πρώτες του δηλώσεις για το διαζύγιο με την Κόνι Μεταξά – «Δεν θέλω να…»
Ο Μάριος Καπότσης όλο αυτό το διάστημα που έχει γίνει γνωστός ο χωρισμός του από την Κόνι Μεταξά, παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στα social media είναι πολύ διακριτικός με όσα ανεβάζει.
Τον πλησίασε, ωστόσο κάμερα του Buongiorno στο γήπεδο όπου έπαιξε σε αγώνα πριν από κάποια 24ωρα και μαζί με διάφορους δημοσιογράφους περίμεναν να καταγράψουν δηλώσεις του για όλο αυτό το θέμα και τον ντόρο γύρω από την προσωπική του ζωή.
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Καπότση για τον χωρισμό με την Κόνι Μεταξά
«Όλα είναι καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε, που είδατε και το παιχνίδι. Σέβομαι πάρα πολύ που είναι Σάββατο βράδυ και δεν είστε με τις οικογένειές σας και ήρθατε εδώ πέρα για να κάνετε το ρεπορτάζ σας, αλλά ξέρετε πώς κινούμαι, δε μιλάω για την προσωπική μου ζωή, όλα είναι πολύ καλά, σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε. Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, ειδικά σε τέτοιους χώρους. Του Αγίου Βαλεντίνου τα πέρασα εδώ με έναν συναθλητή μου, κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, τους αγαπάω. Χιουμοριστικό ήταν το βίντεο που έκανα», είπε αρχικά ο ίδιος.
Και όταν ρωτήθηκε για την Κόνι Μεταξά και τα βίντεο όπου μιλάει για την ψυχολογική της κατάσταση μετά το διαζύγιο, δήλωσε: «Αν θέλετε κάποια άλλη φορά, μπορείτε να έρθετε όποτε θέλετε, να πάρουμε άδεια, να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε ρεπορτάζ αθλητικό που έχει μεγαλύτερη ουσία για εμένα, μπας και ταυτιστούν τα νέα παιδιά και ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το πόλο. Θα έχει και μεγαλύτερο νόημα για εμένα από τα gossip. Προτεραιότητα έχει η οικογένεια και μετά ο αθλητισμός».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια: