Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Γιόνι Ότο από τον ΠΑΟΚ; Τι ζήτησε ο παίκτης - Ο λόγος
Ο Γιόνι Ότο θα αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, το επόμενο καλοκαίρι, καθώς η οικογένειά του θέλει να φύγει από την Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει πιθανότατα στην πατρίδα του.
Ο ΠΑΟΚ γνώριζε εξ αρχής ότι η υπόθεση του συμβολαίου του Γιόνι Ότο ήταν περίπλοκη, παρά το γεγονός ότι υπάρχει σε αυτό ρήτρα αυτόματης ανανέωσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Τα μηνύματα ότι λόγω της οικογένειάς του δείχνει τάσης φυγής είχαν ληφθεί αρκετό καιρό πριν και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος για να βγει ο Δικέφαλος και να ερευνήσει την αγορά για έναν μπακ για το δεξί άκρο της άμυνάς του.
Όπως λένε οι πληροφορίες, ο Ισπανός έχει μεταφέρει την επιθυμία του για να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στα ανώτατα διοικητικά κλιμάκια του ΠΑΟΚ, μιλώντας με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.
Και στη συζήτηση που είχε μαζί τους, εξήγησε τους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα αλλά τη θέληση της οικογένειάς του να φύγουν το καλοκαίρι απο την Θεσσαλονίκη.
Θα ψάξει για δύο μπακ
Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως η επιθυμία των ποδοσφαιριστών είναι αυτή που καθορίζει τις εξελίξεις. Κάτι που σημαίνει ότι, αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, ο Δικέφαλος θα πρέπει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο να ψάξει τουλάχιστον για δυο ακραίους αμυντικούς.
Έναν για το δεξί άκρο της άμυνάς του που θα λογίζεται ως βασικός και έναν για το αριστερό, όπου ψάχτηκε τον Γενάρη χωρίς να καταφέρει να φέρει έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να συναγωνιστεί τον Ράχμαν Μπάμπα στη θέση αυτή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια: