Ads Top

Δύο....μεταγραφές μετά την κούπα ο Παναθηναϊκός - Οι αποφάσεις Αταμάν



Οι αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το επόμενο 20ημερο, η επιστροφή του Μάριους Γκριγκόνις και η απόφαση Αταμάν που φέρνει τα πάνω-κάτω
Ο Παναθηναϊκός κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και παρά τις τεράστιες απουσίες των Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιουρτσεβέν και Μάριους Γκριγκόνις (ο τελευταίος είναι μόνιμα εκτός τους τελευταίους μήνες) κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακός όντας καλύτερος στον τελικό και να σηκώσει την κούπα του Κυπέλλου.



Η επιτυχία αυτή όμως είναι απλά η… αρχή για τους Πράσινους, αφού όπως δήλωσε και ο Εργκίν Αταμάν μεγάλος στόχος είναι το back to back στη Euroleague και η κατάκτηση ξανά του πρωταθλήματος Ελλάδας. Και για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει το Τριφύλλι να είναι στο 100%. Πώς θα γίνει; Με μία μεγάλη μεταγραφή.

Ακόμα και στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, οι Πράσινοι έδειξαν κάποιες σημαντικές αδυναμίες κάτω από τη ρακέτα και για αυτό θα βγουν ξανά στην αγορά για απόκτηση ψηλού. Μόνο που πλέον δεν πρόκειται να κάνουν… εκπτώσεις. Ο σέντερ που θα έρθει θα πρέπει να είναι από το κορυφαίο επίπεδο και να κάνει τη διαφορά.



Άλλωστε, σε περίπου 20 ημέρες οι Πράσινοι περιμένουν την επιστροφή του Γιουρτσεβέν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα μπει ξανά στις προπονήσεις σιγά-σιγά και ο Γκριγκόνις!

Πάντως, όσον αφορά τη θέση «5», φάνηκε στο Ηράκλειο να ανεβαίνει ο Ντίνος Μήτογλου και αυτό έχει σημασία τόσο για τη φετινή σεζόν όσο και για τον σχεδιασμό της επόμενης…



Αλλάζει ρόλο ο Μήτογλου στον Παναθηναϊκό

Μια σημαντική αλλαγή είναι πολύ πιθανό να γίνει το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά και στην καριέρα ενός φτασμένου Έλληνα αθλητή, που σχετίζεται με την αναζήτηση ψηλού τώρα από τους Πράσινους. 

Γιατί αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει συμβόλαιο με τον Ματίας Λεσόρ που δεν του επιτρέπει να το κουνήσει, υπάρχει ο Γιουρτσεβέν και ο Γκέιμπριελ, αλλά δύσκολα θα συνεχίσουν όλοι στο ρόστερ. Ειδικά αν έρθει ένας ακόμα ψηλός αυτό το διάστημα, τότε οι αποχωρήσεις μπορεί να είναι περισσότερες από μία. Και εξηγούμαστε.

Όταν ο Εργκίν Αταμάν είχε δηλώσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί για να φέρει 5άρι (μια δήλωση που αργότερα διαφοροποιήθηκε βέβαια!), είχε συμπληρώσει ότι Πράσινοι δεν έχουν βρει καλύτερο 5άρι στην αγορά από τον Ντίνο Μήτογλου. Και το εννοούσε. Ο Τούρκος προπονητής έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί τα 2,10 μ. του Έλληνα άσου, που διαθέτει και εξαιρετικό μακρινό σου για να δίνει πλάτος στην ομάδα (το στιλ ακριβώς που αρέσει στον Αταμάν!), και λέγεται ότι θα τον προωθήσει στη θέση 5.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.