Ads Top

Βαρούχας: «Κανένα πέναλτι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, κόκκινη ο Μουκουντί!» (vid)



Ξεκάθαρος ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια, που συζητήθηκαν πολύ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 8ης αγωνιστικής. 




ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Για "δίκαια παράπονα" μίλησε ο Παναγιώτης Βαρούχας, αναφορικά με τα μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε ο διαιτητής στο φινάλε του αγώνα.

Αναφορικά με την πολυσυζητημένη φάση του 51', που η ΑΕΚ ζητά πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Γκαρσία, ο καθηγητής διαιτησίας υποστήριξε ότι η φάση θα έπρεπε να σταματήσει για οφσάιντ, αφού ο Πιερό κάνει συμμετοχή στη φάση όντας εκτεθειμένος. Για την επαφή του Μπάμπα με τον Γκαρσία είπε χαρακτηριστικά ότι "Ο παίκτης της ΑΕΚ κάνει το σουτ. Δεν υπάρχει επαφή τη στιγμή του σουτ, μετά υπάρχει επαφή όταν κατεβαίνει το πόδι του παίκτη της ΑΕΚ".



Κατά τα άλλα, ξεκαθάρισε πως σωστά δεν δόθηκε κίτρινη κάρτα στον Ότο για φάουλ στον Πήλιο στο 41'. Συμφώνησε με την απόφαση να μη δοθεί πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 70', αφού ο Πήλιος έκανε επαφή με την μπάλα έχοντας το χέρι κολλημένο στο σώμα του.

Έκανε ωστόσο λόγο για αποβολή που λανθασμένα δεν καταλογίστηκε σε βάρος της ΑΕΚ. Όπως ανέλυσε, ο Μουκουντί σωστά είδε κίτρινη κάρτα για χτύπημα στον Τσάλοφ στο 61', γλίτωσε όμως χωρίς κάρτα για την ίδια ακριβώς ενέργεια σε βάρος του Καμαρά στο 92'.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.