Ads Top

Tι συμβαίνει με βασικό παίκτη της Μπράγκα πριν τον Ολυμπιακό!


Την παραμονή του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, η υπόθεση Όρτα ήρθε ξανά στο προσκήνιο, όπως αποκάλυψε η O Jogo.

Με τι έχει να κάνει; Η Μπράγκα και η Μάλαγα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία αξίας περίπου 6,5 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά τη μεταγραφή του παίκτη από την ομάδα της Ανδαλουσίας στους Πορτογάλους τον Ιανουάριο του 2017.



Μια υπόθεση, η οποία κατέληξε στα δικαστήρια με τον CAS (Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Αθλητισμό) να προτείνει στα δύο κλαμπ «να τα βρουν» μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, οπότε και λήγει η προθεσμία που τους δόθηκε.

Τι αφορά η υπόθεση

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις για να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ. Εφόσον συμβεί αυτό η Μάλαγα θα λάβει 2,9 εκατ, ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες 3,5 εκατομμύρια και ένας ακόμη μεσάζοντας, άλλες 350.000 ευρώ.



Μιλώντας στο PTV Μάλαγα, ο γενικός διευθυντής του ανδαλουσιανού συλλόγου, Κίκε Πέρεθ, σχολίασε σχετικά για την πρόοδο των συνομιλιών: «Έχουμε προθεσμία έως τις 11 Οκτωβρίου για να φτάσουμε σε συμφωνία. Προσπαθούμε να κλείσουμε αυτή τη συμφωνία και τότε θα δώσουμε τις κατάλληλες εξηγήσεις στους φιλάθλους και τον Τύπο.

Καθώς αυτή είναι μια ευαίσθητη και κρίσιμη στιγμή, είναι καλύτερα να μη μιλήσουμε για συγκεκριμένα πράγματα. Ο κόσμος μπορεί να είναι ήσυχος, θα δώσουμε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις για το γιατί έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Θα υπάρχουν εκείνοι που θα καταλάβουν και εκείνοι που δεν θα καταλάβουν, αλλά θα τα πούμε όλα.»



Αν τα δύο κλαμπ δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το CAS δεν αποκλείεται να επιδικάσει υπέρ της αξίωσης της Μάλαγα και να διατάξει την Μπράγκα να πληρώσει 11,8 εκατομμύρια ευρώ ή να θεωρήσει ότι δεν πρέπει να καταβάλει χρήματα για τη μεταγραφή του Ρικάρντο Όρτα.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.