Ads Top

Survivor – Έπιασε η μπλόφα με το ψεύτικο τοτέμ ασυλίας: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε


«Δεν μπορώ να αλλοιώσω το χαρακτήρα μου, κάποιοι το έχουν κάνει», είπε φεύγοντας
Ημέρα αποχώρησης στο Survivor, με τους Αετούς που έχασαν το αγώνισμα ασυλίας να καλούνται να ψηφίσουν ποιοι θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους. 


Λογάριαζαν, βέβαια, χωρίς την μπλόφα της «νυχούντερ γούμαν», Εκατερίνας Λιντβίνοβα, η οποία τους είπε ψέματα ότι βρήκε το τοτέμ ασυλίας για να γλιτώσει ψήφους – και γλίτωσε!

«Είμαι απολύτως ήσυχη γιατί είπα σ’ όλους ότι έχω το τοτέμ. Εννοείται ότι όλοι το πίστεψαν και σήμερα στο συμβούλιο θα πάρω μαζί μου το fake τοτέμ που έφτιαξα μόνη και θα το δείξω στα παιδιά. Κανείς δεν θα τολμήσει να με ψηφίσει σήμερα!», είπε γεμάτη αυτοπεποίθηση η Εκατερίνα Λιντβίνοβα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο παίκτες δεν «έφαγαν» την μπλόφα της, αφού στην κάλπη συγκέντρωσε δύο ψήφους, έναντι του Μιχάλη που πλειοψήφισε και του Στέφανου, που για αρκετούς θεωρείται αδύναμος κρίκος. Η Ελένη Κατσάρα, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, αποφάσισε να βγάλει στον «τάκο» και τον Βλαδίμηρο, και κάπως έτσι ξεκίνησαν να μονομαχούν για την παραμονή.



Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το Survivor


Η δοκιμασία είχε έναν λαβύρινθο, απ’ τον οποίο έπρεπε να βγάλουν το τοτέμ τους οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor, με κλειστά μάτια εννοείται. Ο πρώτος που κατάφερε να ξεπεράσει τη δοκιμασία ήταν ο Μιχάλης, που περίμενε υπομονετικά να μάθει το αποτέλεσμα. Τελικά ο Βλαδίμηρος τα κατάφερε, με τον Στέφανο Βλάχο να αποχωρεί εν τέλει.




«Πέρασα πολύ ωραία, είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν τα κατάφερα, αλλά δεν πειράζει, κρατάω μόνο τα θετικά. Χαίρομαι που έφτασα ως εδώ, νιώθω νικητής και ας μην έχω πάρει το τελικό έπαθλο. Έπαιξα κι έχασα, ένα παιχνίδι είναι, η ζωή συνεχίζεται. Θα δω τα λάθη μου όταν βγω από εδώ. Μπορεί να άλλαζα κάποια πράγματα, αλλά επειδή είμαι αυθόρμητος, δεν μπορώ να αλλοιώσω το χαρακτήρα μου. Κάποιοι το έχουν κάνει. Είμαι αυτός, και όπου βγει. Ε, βγήκε ως εδώ», είπε ο Στέφανος, αποχαιρετώντας το Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.