Ads Top

Survivor: Ο νέος παίκτης έκλεψε τις εντυπώσεις – Θερμή υποδοχή και από τις δύο ομάδες


Το Survivor υποδέχθηκε έναν νέο παίκτη που φαίνεται να έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση και την αποδοχή των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων. 

Ο Γιάννης Αλκέο Κέλι, το νέο μέλος της ομάδας, έγινε δεκτός με θερμές επευφημίες και ζητωκραυγές από τους συμπαίκτες του, τόσο από την Κίτρινη ομάδα (Τίγρεις) στην οποία θα εντασσόταν, αλλά και από τους Πράσινους (Αετούς), καθώς με αρκετούς είχε γνωριστεί στα casting.



Ο νέος παίκτης φαίνεται να έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να διακριθεί στο παιχνίδι: δυναμισμός, αθλητική παρουσία και κοινωνικότητα. Με την είσοδό του, οι υπόλοιποι παίκτες φώναζαν με ενθουσιασμό, δείχνοντας πως όχι μόνο είναι γνώριμο πρόσωπο, αλλά και ότι η είσοδός του ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού.

«Τον θυμόσαστε από τα casting, βέβαια έγιναν πολλές ανατροπές για να φτάσει εδώ», είπε ο Γιώργος Λιανός, αναφερόμενος στις οικειοθελείς αποχωρήσεις που είχαν οι Κίτρινοι και τους άφησαν με σημαντικό αριθμητικό μειονέκτημα από πολύ νωρίς στο φετινό Survivor.



Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Survivor


«Είμαι ο Γιάννης Κέλις, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου γιατί θεωρώ ότι είμαι δυνατός. Χαίρομαι που είμαι στην κίτρινη ομάδα, γιατί είχα έρθει κοντά με κάποια παιδιά», δήλωσε ο 31χρονος προπονητής crossfit, παίρνοντας θέση δίπλα στους νέους συμπαίκτες του στο Survivor.



Η είσοδος του Γιάννη Αλκέου Κέλι στο Survivor δεν ήταν απλώς μια προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας, αλλά μια ανανέωση για τους Κίτρινους που βίωσαν έντονη πίεση τις τελευταίες εβδομάδες. Το αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, μένει να φανεί στις επόμενες δοκιμασίες και συμβούλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα μία παίκτρια θα ενταχθεί στις Τίγρεις σύντομα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και μάλιστα θα είναι γυναίκα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.