Ads Top

Ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού Σουσού: Γνωστός παίκτης του Survivor παντρεύεται αύριο - Όλες οι λεπτομέρειες



Χαρμόσυνα τα νέα για ένα πολύ γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, καθώς θα πραγματοποιήσουν τον γάμο τους αύριο, Σάββατο 12 Οκτωβρίου. 

Πρόκειται για τον Απόστολο Ρουβά, αδελφό του Σάκη Ρουβά και σεφ σε διάφορες πρωινές εκπομπές, που έγινε περισσότερο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor και την αγαπημένη του, Φανή Γιαβρίδου.

Το ζευγάρι είναι μαζί ήδη 4 περίπου χρόνια και πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδί. 



Μάλιστα, οι δυο τους σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν θρησκευτικό γάμο στον Μαραθώνα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η βάφτιση του γιου τους.

Η χαρμόσυνη είδηση του γάμου, ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, μέσα από την εκπομπή του OPEN TV, «Πρωινό ΣουΣού». Μάλιστα, καλεσμένος θα είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μέλος του πάνελ της συγκεκριμένης εκπομπής. Υπενθυμίζουμε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν μαζί στο Survivor με τον Απόστολο Ρουβά και έκτοτε οι δυο τους κάνουν παρέα.



Δείτε την αποκάλυψη του γάμου του Απόστολου Ρουβά με την Φανή Γιαβρίδου:



Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Απόστολου Ρουβά

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου έχουν δημιουργήσει μία νέα καθημερινότητα, την οποία λατρεύουν και η απόφασή τους να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν θέμα χρόνου.

Τα λόγια του γνωστού μάγειρα στο παρελθόν προμήνυαν το μέλλον τους: «Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού.



Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς.

Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι.

Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια», είχε πει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.