Ads Top

Survivor Trailer 21/10: «Άγpια» επίθεση από όλους εναντίον Εκατερίνα - «Μας έβριζε και φώναζε σε όλους, έναν προς έναν, τα δάκρυά της είναι ψεύτικα»



Η αντίδραση της νυχούλα είναι αυτή που περιμένετε όλοι

Το Survivor συνεχίζεται και το ενδιαφέρον παραμένει για την πορεία του ριάλιτι επιβίωσης, με την Εκατερίνα Λιτβίνοβα να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής ως η πιο δημοφιλής μορφή, όπως όλα δείχνουν, σε αυτό τον κύκλο.



Η... αγαπημένη μας νυχούλα φαίνεται να έχει περάσει σε πολλαπλά επίπεδα τη στρατηγική της, για να μείνει όσο περισσότερο μπορεί στο παιχνίδι, με τους συμπαίκτες της να βάλλουν διαρκώς εναντίον της, καταγγέλλοντάς τη μάλιστα για την ανάρμοστη συμπεριφορά της.

Survivor 2025 trailer 21/10: Εκατερίνα... εναντίον όλων



Αρκετοί είναι εκείνοι, που αναφέρουν ακόμη και μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ότι τους επιτίθεται φραστικά με ύβρεις και φωνές, ενώ όταν εκείνοι προσπαθούν να πουν τη γνώμη τους, υποδύεται η συναισθηματικά ευαίσθητη με... κροκοδείλια δάκρυα, όπως επισημαίνουν.

Η Εκατερίνα, από την πλευρά της, δείχνει να έχει βάλει στο στόχαστρο την Ελένη Κατσάρα, την οποία κατηγορεί για την ομαδική στάση εναντίον της από τους Αετούς, προσθέτοντας μάλιστα στο τέλος, ότι δεν έχει σκοπό να της μιλήσει ξανά στη ζωή της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.