Ads Top

Survivor Trailer 18/10: Η Χριστιάνα κάνει άνω κάτω το συμβούλιο - «Εγώ μιλάω τώρα και μη μιλάς» (vid)



Άνω κάτω οι δύο ομάδες στο συμβούλιο με την παρέμβαση της Χριστιάνας

Η κατάσταση παραμένει... εύφλεκτη στο Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να συνεχίζουν να δίνουν τις «μάχες» τους και τις ίντριγκες, την ίδια ώρα, να μη λείπουν, ειδικά από τους παίκτες που μας έχουν δείξει, ότι... ζουν για αυτές.



Η Χριστιάνα και η Γεωργία, κατά κύριο λόγο, βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής στην κίτρινη ομάδα, με τους συμπαίκτες τους να μην κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για το όχι και τόσο ευχάριστο κλίμα, που δημιουργούν στην παραλία, με τις αδελφές Πετεινάρη να είναι σε παρόμοια θέση στην πράσινη ομάδα, την ίδια στιγμή που η Εκατερίνα παραμένει στην εξορία.

Survivor 2025 trailer 18/10: Η «μάχη» της ασυλίας και η ένταση στο συμβούλιο



Αετοί και Τίγρεις, πάντως, μπαίνουν στην αρένα για τη μεγάλη «μάχη» της ασυλίας, παλεύοντας για το πολύ μεγάλο έπαθλο, που θα κρατήσει μία από τις δύο ομάδες στο «απυρόβλητο», ενώ από την άλλη ένας παίκτης θα χρειαστεί να αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς.

Όταν φτάνουμε στο συμβούλιο, πάντως, η Χριστιάνα «μονομαχεί» εκ νέου με τον Βλαδίμηρο, ο οποίος ρίχνει τα δικά του «πυρά» εναντίον της για το πώς φέρθηκε στο δικό του τραυματισμό, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στις δύο πλευρές.

Δείτε το trailer





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.