Ads Top

Survivor Trailer 10/10: Η ανακοίνωση Λιανού συγκινεί τους παίκτες - «Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα...» (vid)



Η καινούργια «εισβολή» στο ριάλιτι που δεν περίμεναν

Ένα Survivor γεμάτο εκπλήξεις είναι το φετινό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τους παίκτες να παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους και όχι μόνο, καθώς οι ανατροπές που τους περιμένουν δεν είναι και λίγες σε ημερήσια βάση.



Μια από τις εκπλήξεις αυτές είναι και η... μαγειρική της Εκατερίνα Λιτβίνοβα, η οποία γίνεται ξαφνικά ενεργό μέρος στην καλύβα, ωστόσο το κάνει και για λόγους στρατηγικής, καθώς θέλει να προσπαθήσει με αυτό τον τρόπο να μην ψηφιστεί σε επόμενες ψηφοφορίες, σε περίπτωση που αυτό συμβεί.

Survivor 2025 trailer 10/10: Η διπλή ανακοίνωση του Λιανού στο αγώνισμα

Λίγο αργότερα και στο αγώνισμα με έπαθλο, ο Γιώργος Λιανός πρωτίστως ανακοινώνει την νέα «εισβολή» στο ριάλιτι και άπαντες αναμένουν να διαπιστώσουν το ποιος είναι ο νέος παίκτης και σε ποια ομάδα θα βρεθεί, αν και αμέσως μετά έρχεται το ακόμη πιο σημαντικό νέο, μετά και τη γνωστοποίηση της προηγούμενης ανακοίνωσης.



Συγκεκριμένα, οι νικητές του νέου αγωνίσματος θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πρώτο αγώνισμα επικοινωνίας από τη μέρα, που μπήκαν στο Survivor, σε μια οπωσδήποτε ιδιαίτερη στιγμή τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.