Ads Top

Survivor Trailer 02/10: Ουρλιαχτά και φωνές από παίκτες μετά την απόφαση των δύο αρχηγών (vid)


Το Survivor συνεχίζεται καθημερινά με καταιγιστικές εξελίξεις και μπορεί να έχει στραφεί περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως κι αυτό της επιβίωσης, αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι λείπουν οι ίντριγκες.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αρχίζουν να δημιουργούν τις δικές τους κλίκες και, παραδόξως λόγω του γεγονότος ότι έχουν αρκετές νίκες στον τελευταίο καιρό, οι Αετοί μοιάζουν με «καζάνι έτοιμο να σκάσει», με όσους αποτελούν την ομάδα να έχουν αναπτύξει έντονη την καχυποψία ανάμεσά τους.



Survivor 2025 trailer 02/10: Η απόφαση των αρχηγών που εξοργίζει τους παίκτες


Τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα προς διαχείριση, ακόμη και από τον Γιώργο Λιανό, όταν ο παρουσιαστής καλεί τους αρχηγούς, Γιάννη Ρηγάκη και Νίνο Νικολαΐδη, προκειμένου να πάρουν μια εξαιρετικά κρίσιμη απόφαση για τις ομάδες τους, με την ανακοίνωσή τους να κάνει άπαντες να «ξεσπάσουν».

Οι παίκτες των δύο ομάδων απειλούν, μάλιστα, ακόμη και με μαζικές αποχωρήσεις, δείχνοντας έντονη δυσαρέσκεια σε όσα αποφάσισαν οι αρχηγοί και μένει να μάθουμε τι είναι αυτό, που τους έχει εξοργίσει, κάνοντας λόγο ακόμη και για ντροπή από την πλευρά τους.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.