Ads Top

Survivor Spoiler 9/10: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου;



Κίτρινοι ή Πράσινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή.. 

Το Survivor συνεχίζεται και με την ένταση καθημερινά να ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις δύο ομάδες, οι οποίες παλεύουν διαρκώς για την επιβίωσή τους, για ένα εφόδιο στην παραλία τους, για λίγες προμήθειες, για λίγο φαγητό έστω.



Όσοι παρακολουθούν φέτος το παιχνίδι στον ΣΚΑΪ, έχει καταλάβει για τα καλά, ότι τα πράγματα έχουν πια αλλάξει και τίποτα δε δίνεται εύκολα σε κανέναν, είτε στη μία πλευρά είτε στην άλλη. Όλοι τους πρέπει να δώσουν «μάχη» και κανείς δεν έχει προνομιακή διαχείριση, ακόμη κι αν κάνει ωραίες... νυχούλες.

Το Survivor συνεχίστηκε με πολλά, μα πολλά νεύρα στις Τίγρεις, αφού οι Αετοί για άλλη μια φορά τα κατάφεραν και πήραν, μάλιστα, και τα δύο έπαθλα φαγητού, με αποτέλεσμα στην άλλη πλευρά να αρχίσουν τα... μπινελίκια, μιας και τίποτα δε μοιάζει να πηγαίνει καλά στην κίτρινη ομάδα.



Survivor 2025 spoiler 09/10: Η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο στο νέο αγώνισμα


Ο στόχος να πάρουν το αίμα τους πίσω είναι ξεκάθαρος για το νέο επεισόδιο, ελπίζοντας πως αυτή την φορά θα καταφέρουν να πάρουν το έπαθλο. Οι αντίπαλοί τους, βέβαια, δείχνουν να έχουν πάρει το μομέντουμ και δύσκολα μπορεί να «σπάσει» η ψυχολογία τους τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ποια ομάδα, λοιπόν, έχει το προβάδισμα για το έπαθλο φαγητού; Όπως μαθαίνουμε αρχικά, αλλά δίχως να έχουμε προς το παρόν οριστική πληροφόρηση, η κίτρινη ομάδα είναι αποφασισμένη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.