Ads Top

Survivor Spoiler 5/10: Ο λόγος που παράτησαν την ασυλία οι Αετοί


Γιατί παράτησαν την ασυλία οι Αετοί

Τα πάντα είδαμε και πάλι στο Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, να μας δίνει ένα πολύ… καυτό επεισόδιο στο βράδυ της Παρασκευής.

Αρχικά είχαμε τον Γιάννη Κ., που μόλις μπήκε στο παιχνίδι, μίλησε για το πρώτο του βράδυ στον Άγιο Δομίνικο. 

Όπως μοιράστηκε με την ομάδα του, ήταν μία μοναδική εμπειρία για εκείνον, παρά τις δύσκολες συνθήκες που συνάντησε.




Οι Αετοί δείχνουν ανεβασμένη διάθεση, και αυτό οφείλεται στη χθεσινή τους έξοδο στο Coco Bongo. Οι παίκτες διασκέδασαν και ανανέωσαν την ψυχολογία τους, κάτι που, όπως υποστήριξαν, τους βοήθησε να δεθούν περισσότερο σαν ομάδα και να τους βοηθήσει στη συνέχεια.


Πάντως είχαμε και μερικές κόντρες, που αφορούσαν την είσοδο του Γιάννη Κ. που δεν ήταν καλοδεχούμενη από όλους. Φοίβη και Παναγιώτης σχολίασαν αρνητικά τη στάση ορισμένων συμπαικτών απέναντί του.




Ενώ έχουμε και αρκετές συζητήσεις για το αγώνισμα, για το οποίο οι Αετοί σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν εσκεμμένα έναν αγώνα, ώστε να απομακρύνουν έναν «αδύναμο κρίκο». Αυτή η στρατηγική έχει διχάσει την ομάδα, με ορισμένους να τη θεωρούν καλή τακτική για να δυναμώσουν μακροπρόθεσμα, ενώ άλλοι τονίζουν πως θα μπορούσε να φέρει εσωτερικές εντάσεις.

Survivor 5/10: Τα πάνω-κάτω στο αγώνισμα!

Οι δύο ομάδες τα άφησαν όλα στην άκρη και έπρεπε να κοιτάξουν το αγώνισμα της ασυλίας, προκειμένου να μην χρειαστεί να ψηφιστούν.

Η… μάχη όμως δεν ήταν και πολύ σκληρή σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, αφού είδαμε ότι οι Τίγρεις σάρωσαν με 10-2, με τους Αετούς να δείχνουν ότι δεν κυνήγησαν πολύ το τοτέμ.


Μετά το τέλος του αγώνα, η συζήτηση που έγινε ήταν πάρα πολύ μεγάλη και οι εντάσεις δεν έλειπαν, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία και τις αδερφές Πετεινάρη, με τα πράγματα να ξεφεύγουν για τα καλά.

Μάλιστα βλέπουμε έπειτα από αυτό, ότι η Μαρία… παλεύει με τα συναισθήματα της, καθώς είναι αρκετά πιεσμένη και παράλληλα της λείπει η οικογένεια της.




Έτσι λυγίζει μπροστά στην κάμερα και ανοίγει την καρδιά της, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.


Survivor 5/10: Χαμός και κατηγορίες στο συμβούλιο!

Φυσικά τα πράγματα στο συμβούλιο δε θα μπορούσαν να είναι πιο ήρεμα, αφού υπάρχουν ξεκάθαρες κατηγορίες ότι οι Πράσινοι παράτησαν το παιχνίδια.

Ο Αποστόλης και η Μαίρη παραδέχτηκαν ότι εγκατέλειψαν σκόπιμα τον τελευταίο αγώνα για να κρατήσουν δυνάμεις για τις επόμενες δοκιμασίες.

Ενώ ο Γιάννης ξεκαθαρίζει ότι μάλλον έγινε για καλό, προκειμένου να φύγουν οι παίκτες που είναι πιο αδύναμοι στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Τίγρεις από την πλευρά τους πήραν θέση για τα ματσαρίσματα που εγκατέλειψαν οι Αετοί, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους.

Φυσικά δε λείπει και η ψηφοφορία, όπου  οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Μιχάλης, ο Στέφανος και ο Βλαδίμηρος, με τις επόμενες ώρες να κρίνονται καθοριστικές για το μέλλον τους στο παιχνίδι.

Η… μάχη τους είναι αρκετά δυνατή, ωστόσο ο Στέφανος δεν θα καταφέρει να επικρατήσει και θα αποχωρήσει από το Survivor.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.