Ads Top

Survivor Spoiler 4/10: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία;


Πράσινοι ή Κίτρινοι; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Τα δεδομένα, που δημιουργήθηκαν στο Survivor, φέρνουν αναγκαστικά τις δύο ομάδες σε δύσκολη θέση και σε ένταση ανάμεσά τους, με την κατάσταση να μην είναι η πιο ευχάριστη σε καμία περίπτωση, ειδικά μετά την απόφαση των Τίγρεων να... κλέψουν.

Η συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται το ίδιο συναρπαστικά, με τους Αετούς πάντως να έχουν απολαύσει ένα τρομερό έπαθλο.



Σε κάθε περίπτωση, αρχίζουμε να μπαίνουμε σε μια περίοδο με περισσότερα καλά έπαθλα και μένει να δούμε τι θα μας φέρει το επόμενο χρονικό διάστημα από ισορροπίες ανάμεσα στις δύο πλευρές στο αγωνιστικό κομμάτι με την είσοδο αθλητών, καθώς ήδη «εισέβαλε» ο Γιάννης Κέλι για την κίτρινη ομάδα και περιμένουμε και την έλευση μιας γυναίκας.

Survivor 2025 spoiler 04/10: Η ομάδα που «χτυπά» την ασυλία

Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε κι ένα αγώνισμα ασυλίας στο νέο επεισόδιο, από το οποίο και φυσικά θα προκύψει και το ατομικό, το οποίο στο τέλος θα φέρει και την νέα αποχώρηση από το παιχνίδι, μετά την τελευταία οικειοθελή του Γιάννη Γριμανέλη, αλλά και τις προηγούμενες δύο των αδελφών Κερασιώτη.



Ποια ομάδα, λοιπόν, καταφέρνει να επικρατήσει; Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η άφιξη του Γιάννη Κέλι δίνει για λίγο μια διαφορετική δυναμική στην κίτρινη ομάδα, που μοιάζει να έχει το προβάδισμα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.