Ads Top

Survivor Spoiler 15/10: Ποια ομάδα κερδίζει τα έπαθλα της ημέρας;



Πράσινοι ή Κίτρινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή.. 

Δεύτερη μέρα του Survivor για αυτή την εβδομάδα. Ποια ομάδα θα κερδίσει τα δύο έπαθλα της ημέρας; Μήπως θα μοιραστούνε;



Καθώς περνούν οι μέρες, προκύπτουν ολοένα και περισσότερα συμπεράσματα σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το οποίο αγωνίζεται για την κατάκτηση της τηλεθέασης. Χρειάζεται χρόνος για να βρούμε spoiler για το Survivor, οπότε προς το παρόν στηριζόμαστε στις εκτιμήσεις μας. Τα φετινά αγωνίσματα είναι απαιτητικά και πρωτότυπα, ενώ οι ομάδες διαρκώς μεταβάλλονται.

Απόλυτη ισοπαλία σημειώθηκε στα πρώτα αγωνίσματα επάθλου της εβδομάδας. Οι Κίτρινοι κατέγραψαν μία νίκη, ενώ οι Πράσινοι, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, επέστρεψαν εντυπωσιακά στις επιτυχίες.

Φυσικά, από το… μενού δεν έλειψαν οι εντάσεις, με τις δίδυμες Πετεινάρη να πρωταγωνιστούν στις περισσότερες, ακόμα και μεταξύ τους.



Survivor spoiler 15/10: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για τα δύο έπαθλα;

Οι Κίτρινοι απέδειξαν τη δύναμή τους, κερδίζοντας το πρώτο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας, με τον Νίνο να βρίσκεται ξανά σε εξαιρετική φόρμα.

Οι Πράσινοι αναζητούσαν μια ισχυρή απάντηση και την πέτυχαν με εμφατική νίκη 5-2 στο δεύτερο αγώνισμα, τερματίζοντας το σερί των αντιπάλων και ανακτώντας την ψυχολογία τους.

Οι Αετοί μπορεί να έχουν γνωρίσει ήττες, αλλά ποτέ χωρίς μάχη. Πολλά από τα πρόσφατα παιχνίδια τους κρίνονται με ελάχιστη διαφορά.

Όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ισορροπημένες. Μία νίκη για τις Τίγρεις και μία για τους Αετούς.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.