Ads Top

Παντρεύεται πρώην αγαπημένη παίκτρια του Survivor – Οι φωτογραφίες από το ξέφρενο bachelorette party



Πολλοί είναι οι λαμπεροί γάμοι που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στην εγχώρια showbiz. 

Τελευταίος ήταν εκείνος του Απόστολου Ρουβά και της Φανής Γιαβρίδου, μαζί με την βάφτιση του γιου τους. 



Άλλος ένας γάμος, όμως, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και έχει ανακοινωθεί πολύ καιρό τώρα, ωστόσο το Σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκε το bachelorette της νύφης.

Πρόκειται για τον γάμο της Ελένης Χαμπέρη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor το 2023. Η 29χρονη είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια με τον Αλέξανδρο Αναστασίου, ο οποίος ασχολείται με τις επιχειρήσεις, αλλά είναι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν, μάλιστα, το μεγαλύτερό της στήριγμα όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, παρόλο που ήταν μακριά.



Τον Σεπτέμβριο του 2023 εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media από την πολύ ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε στην παραλία (δείτε το εδώ) και ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του ’24 ανακοίνωσαν με άλλο ένα βίντεο πως το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 27/10, δηλαδή την ερχόμενη εβδομάδα.

Το bachelorette party της Ελένης Χαμπέρη από το Survivor

Όπως συνηθίζεται, λοιπόν, τα τελευταία χρόνια, το ζευγάρι, λίγο πριν τον γάμο οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν bachelor party. Επέλεξαν να το κάνουν ένα Σαββατοκύριακο πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και εκείνη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το bachelorette της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Μαζί με τις φίλες της επέλεξαν ένα διαφορετικό μέρος, δίπλα στη θάλασσα για να μπορούν να κάνουν και μπάνιο εφόσον ο καιρός ακόμα το επιτρέπει και το απόλαυσαν στο έπακρο. Ξεχώρισε η φωτογραφία που εκείνη φοράει το λευκό μαγιό της και όλες οι κολλητές τους το μαύρο μπικίνι με τα μπουρνούζια τους.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.