Ads Top

Survivor Διαρροή 24/10: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επικοινωνίας



Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Κάθε τέτοιο επεισόδιο του Survivor έχει τη δική του σημασία. Το να παίζεις στο αγώνισμα επικοινωνίας και να διεκδικείς την νίκη, ώστε να μιλήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κίνητρα, όταν βρίσκεσαι τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά τους.



Μια στιγμή και μόνο μαζί τους, έστω και από τόσο μακρινή απόσταση, μπορεί να σου δώσει δύναμη για τη συνέχεια, ώστε να μη σταματάς να παλεύεις και να διεκδικήσεις τα επόμενα έπαθλα, με πρώτο εκείνο της ασυλίας, μαζί με τα επόμενα αγωνίσματα με έπαθλο κυρίως το φαγητό, προσπαθώντας να φτάσεις μέχρι το τέλος.

Κάπως έτσι, πρόκειται να δούμε μια πολύ μεγάλη «μάχη» στο νέ

ο επεισόδιο, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν σε έναν ακόμη πολύ απαιτητικό στίβο, ώστε να κερδίσουν την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θέλοντας να ζήσουν έστω μια στιγμή, όπου θα τους νιώσουν κοντά τους.



Survivor 2025 spoiler 24/10: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Η κίτρινη ομάδα έχει βρεθεί σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχει κερδίσει σε αρκετά αγωνίσματα, φέρνοντας τη διάσπαση στην πράσινη, που περισσότερο ασχολείται με... τα τερτίπια της Εκατερίνα παρά με οτιδήποτε άλλο, αν και κάθε αγώνισμα κρίνεται στο όριο.



Ποια ομάδα, επομένως, θα πάρει το αγώνισμα επικοινωνίας; Όπως μαθαίνουμε, οι Τίγρεις έχουν «χτίσει» καλό μομέντουμ και συνεχίζουν σε αυτό, απολαμβάνοντας ένα σπουδαίο και ενισχυμένο έπαθλο επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.