Ads Top

Survivor 24/10: Πανικός με την απίστευτη έκρηξη της Ekaterina – Τρομοκρατημένοι οι παίκτες απομακρύνθηκαν!



Πιο ανατρεπτικό από κάθε άλλη σεζόν είναι το φετινό Survivor με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να σαρώνει δικαίως και φέτος την τηλεθέαση της prime time.

Ένα αρκετά διαφορετικό φορμάτ του παιχνιδιού παίζεται φέτος στις οθόνες και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια, με το αγωνιστικό επίπεδο να είναι αρκετά υψηλό.



Survivor 24/10: Πανικός με την απίστευτη έκρηξη της Ekaterina – Τρομοκρατημένοι οι παίκτες απομακρύνθηκαν! (vids)

Το επεισόδιο της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν χαρακτηριστικό της πορείας που αναμένεται να διαγράψει το νέο Survivor καθώς τα είχε όλα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς τα πάντα ξεκίνησαν με έναν τσακωμό ανάμεσα στην Ekaterina και την Ελένη με αφορμή…το πλύσιμο της κατσαρόλας! 




Η πρώτη μάλιστα ξέσπασε με τον τρόπο της και για άλλη μια φορά έδωσε επική ατάκα!

Παράλληλα, πριν το αγώνισμα επάθλου, ένας ένας οι παίκτες ψήφισαν τον συμπαίκτη τους που θέλουν να πάει στο νησί της εξορίας, με Μιχάλη και Φοίβη να παίρνουν τις περισσότερες ψήφους.

Από ‘κει και πέρα, Κίτρινοι και Πράσινοι ρίχτηκαν σε έναν αρκετά διαφορετικό στίβο μάχης με έπαθλο μια προβολή ταινίας μαζί με όλα τα σνακ που συνοδεύουν σε ένα σινεμά.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στον τελευταίο πόντο, με Ekaterina και Χριστιάνα να πιάνονται στα χέρια και την πρώτη να φωνάζει πως έφαγε μπουνιά στη μύτη.



Φυσικά, η ένταση όχι απλά εκτονώθηκε με την επιστροφή στην παραλία, αλλά αντίθετα τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο!

Η Ekaterina είχε μία απίστευτη έκρηξη με αφορμή το τοτέμ που της πήρε ο Αποστόλης από τα πράγματά της. Ο ίδιος άρχισε να τρέχει με την τσάντα της κι η ίδια τον κυνηγούσε από πίσω έξαλλη για το τοτέμ που του είχε κλέψει!

Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε σε πιο… ήρεμο κλίμα, με το παιχνίδι των αρχηγών με ένα διαφορετικό έπαθλο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.