Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 22/10: Αυτή η ομάδα κερδίζει τα δύο αγωνίσματα επάθλου



Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Η κατάσταση στο Survivor πάντοτε είναι οριακή. Οι παίκτες παλεύουν με κάθε τρόπο, ώστε να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν κάθε κακουχία και δεν πρέπει, άλλωστε, να ξεχνάμε ότι έχει περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, όπου έχουν βρει μπροστά τους αυτές τις δυσκολίες στο νησί.



Κάθε αγώνας των δύο ομάδων είναι πραγματικά οριακός και κρίνεται συνήθως στον πόντο. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, το κίνητρο σε κάθε έπαθλο μεγάλο και τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε ως δεδομένο. Σε κάθε στιγμή μπορεί να δούμε τα πάντα να αλλάζουν, ακόμη και στο ίδιο το επεισόδιο, από έπαθλο σε έπαθλο, μιας κι έχουμε συνηθίσει να μοιράζονται δύο κάθε φορά.

Survivor 2025 spoiler 22/10: Η ομάδα που κερδίζει στα δύο αγωνίσματα

Στο νέο επεισόδιο, λοιπόν, έχουμε ένα ακόμη διπλό έπαθλο, άρα και δύο αγωνίσματα



Όπως επισημάναμε, και οι δύο ομάδες θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, με τους Αετούς να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση αυτό το χρονικό διάστημα και τις Τίγρεις να παλεύουν για το παραμικρό κέρδος.

Και, πράγματι, η κίτρινη ομάδα, όπως μαθαίνουμε, θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο έπαθλο. 

Στο δεύτερο, όμως, προβάδισμα δείχνει να έχει η πράσινη, η οποία αναμένεται να αντιδράσει δυναμικά μετά την ήττα και όλα δείχνουν, χωρίς να έχουμε οριστική και αμετάκλητη πληροφόρηση, ότι θα έχουμε ισορροπία στις νίκες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.