Ads Top

Survivor 22/10: Χαμός ανάμεσα στην Ekaterina και την ομάδα της – «Δε θέλω να της μιλήσω ποτέ ξανά στη ζωή μου»



Μετά από δύο μέρες, το Survivor επέστρεψε πολύ δυνατά και μαζί του ήρθαν νέες κόντρες και εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωση του ΣΚΑΪ.

Από νωρίς λοιπόν, είδαμε ότι η Ekaterina δεν περνάει καθόλου καλά στους Αετούς, που την έχουν βάλει στο περιθώριο, ενώ τονίζει ότι δε χάρηκε κανείς όταν επέστρεψε από το Νησί της Εξορίας.



Μάλιστα η κόντρα ξεφεύγει για τα καλά, με την Ελένη να πρωτοστατεί στον καβγά και να φτάνουν τα πράγματα στα άκρα.

Όλα αυτά μάλιστα λίγο πριν τον πρώτο μεγάλο αγώνα της ημέρας, όπου και οι δύο ομάδες πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμες.





Survivor 22/10: Στους πράσινους οι έξτρα προμήθειες!

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες όπως πάντα, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα όσα θα αντιμετωπίσουν στο στίβο μάχης.

Ωστόσο κάπου εκεί η Ekaterina θα πάρει τον λόγο και θα πει ότι η ομάδα της, δε θέλει από την ίδια να συμμετέχει στους αγώνες, κάτι που φέρνει νέες εκρήξεις και αψιμαχίες.



Όλα αυτά πρέπει να μπουν στο περιθώριο, αφού Κίτρινοι και Πράσινοι, θα πρέπει να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν, σε ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα και να δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

Το αγώνισμα χρειάζεται εξαιρετική προσοχή, λεπτομέρειες και ισορροπία και την κρίσιμη στιγμή οι Αετοί κάνουν την έκπληξη και πατά τις κόντρες τους.

Η συζήτηση για τα όσα λέγονται στον πάγκο συνεχίζεται, ωστόσο η νίκη έχει φέρει μία ηρεμία παραπάνω στην ομάδα.

    





Survivor 22/10: Η Μαρία… καθαρίζει τους Πράσινους!

Λίγο πριν το δεύτερο αγώνισμα, Αετοί και Τίγρεις έρχονται σε συμφωνία προκειμένου να μοιράσουν τις προμήθειες, από την διαπραγμάτευση.

Και έπειτα ετοιμάζονται να μπουν σε ακόμα έναν στίβο μάχης. Αυτός έχει να κάνει απόλυτα με τη δύναμη, αφού οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν στους ώμους τους μία μπάρα και να προσθέτουν βάρη.



Όποιος είχε τη μεγαλύτερη αντοχή, αυτός θα ήταν που θα πανηγύριζε στο τέλος. Ένα αγώνισμα που είχαμε δει και στο παρελθόν σε άλλα Survivor.

Η Μαρία από τις Τίγρεις δείχνει στο γύρο που θα έκρινε τα πάντα, ότι το έχει μέσα της και καταφέρνει να πάρει τη νίκη για την ομάδα της.

Μάλιστα η νίκη φέρνει και μερικά πεντανόστιμα γεμιστά στα στομάχια τους, που τα έχουν πάρα πολύ ανάγκη, για τη δύσκολη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.