Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 18/10: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία



Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Κίτρινοι ή Πράσινοι; Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Άλλη μία εβδομάδα του Survivor για την φετινή σεζόν φτάνει στην ολοκλήρωσή της, ή ακόμη καλύτερα την κορύφωσή της, αφού μπροστά μας έχουμε το αγώνισμα ασυλίας, ύστερα από τα γυρίσματα αγωνισμάτων και καταστάσεων εκτός αυτών, που είχαν το δικό τους ενδιαφέρον.



Το ριάλιτι έχει αρχίσει να γίνεται ένα παιχνίδι... πραγματικής επιβίωσης. Τα στοιχεία της ίντριγκας, βέβαια, δε λείπουν σε καμία περίπτωση, όμως είναι αλήθεια πως έχει γίνει στροφή σε ένα πιο αγωνιστικό και συμβιωτικό κομμάτι, που σιγά σιγά κερδίζει το δικό του κοινό, αφού μπορεί η τηλεθέαση να μην είναι στα ύψη, ωστόσο υπάρχει σταθερά κόσμος, που το παρακολουθεί.

Οι παίκτες, λοιπόν, τα δίνουν όλα εντός κι εκτός στίβων μάχης, με τα περιστατικά εκτός αυτών να μην είναι λίγα, αλλά και κάθε αγώνισμα να επιφυλάσσει εκπλήξεις. Σε κάθε «μάχη», εκεί που περιμένεις πως φαβορί θα είναι μια συγκεκριμένη ομάδα, έρχεται ξαφνικά μία άλλα να σου αλλάξει τα δεδομένα και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική οπτική.



Survivor 2025 spoiler 18/10: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Τώρα πια, όμως, φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο για αυτή την εβδομάδα. Το Survivor ολοκληρώνει αυτή του την εβδομάδα με αγώνισμα ασυλίας, με τους νικητές να μένουν ασφαλείς και τους ηττημένους να έρχονται σε δύσκολη θέση, αναγκασμένοι να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση και να χάσουν, επομένως, κάποιον εξ όσων έχουν.

Ποια ομάδα, όμως, κερδίζει την ασυλία; Όπως μαθαίνουμε, φαβορί για την επικράτηση είναι η πράσινη ομάδα, με τους Αετούς να φέρνουν στη δύσκολη θέση τις Τίγρεις, που αυτή την φορά μάλλον θα χρειαστεί να διώξουν εκείνες παίκτη τους στο συμβούλιο, που αναμένεται «φλεγόμενο».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.