Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 10/10: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας



Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Πράσινοι ή Κίτρινοι; Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Η εξέλιξη του φετινού Survivor δείχνει, ότι οι εκπλήξεις στο ριάλιτι επιβίωσης είναι καθημερινές και ασταμάτητες, με τους παίκτες να μη γνωρίζουν το τι τους περιμένει σε ημερήσια βάση και τον Γιώργο Λιανό διαρκώς να τους επιφυλάσσει εκπλήξεις.



Το παιχνίδι επιβεβαιώνει για φέτος, τόσο τον ανατρεπτικό του χαρακτήρα όσο και τη λογική της διεκδίκησης της επιβίωσης από τις δύο ομάδες και από κάθε παίκτη ξεχωριστά, με τη συμβίωση στην παραλία και το άγχος της νίκης στο κάθε αγώνισμα να κάνουν πολύ δύσκολη την κατάσταση, με αποτέλεσμα το κάθε έπαθλο να έχει τη σημασία του.

Οι ανατροπές και σε αυτό το κομμάρι είναι πολλές, με τις Τίγρεις στην αρχή να δείχνουν να έχουν μια δυναμική, για να απαντήσουν εν συνεχεία οι Αετοί, όταν τους αντιπάλους τους να έχουν μεγάλες απώλειες, όμως η κίτρινη ομάδα, παρά το κακό της μομέντουμ, είναι μαχητική.



Survivor 2025 spoiler 10/10: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στο πιο πρόσφατο επεισόδιο κατάφερε να φτάσει μέχρι τη μεγάλη νίκη, στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Το νέο αγώνισμα που θα ακολουθήσει, δε, φέρνει για πρώτη φορά ως έπαθλο την επικοινωνία, με τους παίκτες να ακούνε τις φωνές των αγαπημένων τους προσώπων.

Ποια ομάδα, όμως, θα κερδίζει σε αυτό το αγώνισμα; 

Όπως μαθαίνουμε, η κίτρινη ομάδα έχει προβάδισμα μετά την ψυχολογική ώθηση, που πήρε από την τελευταία νίκη, όμως για νεότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.