Ads Top

Survivor Διαρροή 07/10: Ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου



Ανατρέπονται όλα! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της ημέρας στο Survivor; Αετοί ή Τίγρεις; 

Μετά την αποχώηρηση του Στέφανου όλα αλλάζουν στην πράσινη ομάδα! Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι να δούμε το trailer της ημέρας, μια και πλέον στο στόχαστρο των πράσινων βρίσκεται ο Μιχάλης Κονδύλας, με τον εμφύλιο να συνεχίζεται εντός της ομάδας. Θα επηρεαστούν ή όχι;



Μπορεί το Survivor φέτος να σημειώνει χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει το φανατικό του κοινό! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν καθημερινά Survivor από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το ριάλιτι επιβίωσης το 2017, μέχρι και σήμερα!

Γι' αυτούς λοιπόν είμαστε υποχρεωμένοι να σας μεταφέρουμε καθημερινά ότι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο και το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.



Survivor spoiler 07/10: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα της ημέρας;

Σας έχουμε ξαναπεί πως φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει καταφέρει να βάλει ένα φρενό στα spoilers της ημέρας με νικητές, ηττημένους και έπαθλα! Ωστόσο μια εκτίμηση μπορούμε να σας την μεταφέρουμε. Ποιος θα τα καταφέρει σήμερα; Σύμφωνα με το ρεύμα και την λογική νικητές απόψε θα είναι οι Κίτρινοι.



Βλέπουμε απίστευτη ένταση στην πράσινη ομάδα, τόσο με συμπαίκτες, όσο και με αντιπάλους κι αυτό αναμένεται να βγει και στο αγωνιστικό κομμάτι. 

Εκτός και αν καταφέρουν να τα φέρουν όλα σε μια ισσοροπία. Πράγμα αρκετά δύσκολο...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.