Ads Top

Ναταλί Κάκκαβα: «Κάτι πάει λάθος! Αυτό είναι χειραγώγηση…» – Νέο ξέσπασμα μετά τον σάλο με την Super Κική



Η Ναταλί Κάκκαβα σχολίασε χθες (14/10) έντονα όσα είπε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα, περί καταγωγής, σε βίντεο που ανέβασε στο Youtube, γεγονός που προκάλεσε το ξέσπασμα της Influencer. 

Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε σε αναρτήσεις “φωτιά” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά της δημοσιογράφου, μιλώντας για καταγγελίες εις βάρος της, αλλά και για το γεγονός πως πατά επί πτωμάτων.



Εκείνη, το πρωί της Τρίτης 15/10 βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα για να εκφράσει την άποψή της, εξηγώντας πως θα ακολουθήσει τη νομική εδώ, ωστόσο προχώρησε και σε μία ανάρτηση στο προφίλ της για να μιλήσει ακόμη πιο αναλυτικά για το όλο θέμα.

Η νέα ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για τον σάλο με την Super Κική

«Κάνω αυτό το βίντεο γιατί από χθες έχει γίνει ένας χαμός. Έχει γίνει ένας χαμός γιατί τόλμησα να πω την άποψή μου. Τόλμησα να πω ότι διαφωνώ με αυτά που ακούστηκαν σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, σε ένα κανάλι, σε ένα κανάλι στο youtube και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Με ποια έννοια; Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου, οι οποίοι εστίασαν στο εξής. Πόσο, πραγματικά, κάποιοι άνθρωποι μπορούν να επηρεάσουν λανθασμένα κάποιους ανθρώπους, κυρίως νεαρότερης ηλικίας και παιδιά, που επειδή τους ακολουθούν, αντί να εκμεταλλευτούν θετικά αυτή την επίδραση που έχουν και είναι ευλογία να έχεις επίδραση, γιατί σίγουρα κάτι καλό έχεις κάνει για να έχεις επίδραση…



Αντί, λοιπόν, να εκμεταλλεύονται θετικά αυτή την διαδραστικότητα που έχουν με τον κόσμο που τους ακολουθεί και να βγαίνουν μόνο θετικά συναισθήματα απ’ όλο αυτό, τους οδηγούν στο “γιούρια”. Λες και είμαστε στρατηγοί και έχουμε πόλεμο και θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τον στρατηγό που λέει στο κοινό του “τώρα επιτεθείτε”. Και δυστυχώς το κοινό επιτίθεται. Αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο γιατί ο όρος Influencer, που έχει γίνει πολύ της μόδας τώρα τελευταία, από το να χρησιμοποιείται ένας άνθρωπος, στο να γίνονται εμπορικές τοποθετήσεις και να πηγαίνει κάποιος άλλος που τον ακολουθεί και να τον θαυμάζει και να πηγαίνει να αγοράζει ένα προϊόν, δεν είναι επικίνδυνο…

Το να οδηγείται, όμως, ένας άνθρωπος που ακολουθεί έναν Influencer στο να επιτεθεί και να βρίσει και να κακοποιήσει και να κάνει bullying και να απειλήσει, επειδή ο άλλος άνθρωπος έχει μία διαφορετική άποψη από αυτή του Influencer, αυτό είναι επικίνδυνο. Θα επιμείνω και θα το ξαναπώ. Επειδή όλες αυτές οι πλατφόρμες είναι ανεξέλεγκτες και επειδή έχουν αλλάξει και τα δεδομένα, πλέον πάρα πολύς κόσμος μπαίνει στο youtube και παρακολουθεί ανθρώπους που έχουν δημόσιο βήμα και λόγο, καλό είναι να υπάρχει ένας έλεγχος, ρε παιδιά, στο τι λέγεται, γιατί ως μητέρα, κυρίως ως μητέρα δύο παιδιών, με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, που βλέπεις πολύ θυμό, πολύ βία, σε ηλικίες που δεν θα έπρεπε αυτά τα συναισθήματα να είναι γνωστά… κάτι πάει λάθος.



Κάτι πάει λάθος στα πρότυπα, κάτι πάει λάθος στις οικογένειες, κάτι πάει λάθος στην εκπαίδευση; Σίγουρα κάτι πάει λάθος. Προσωπικά, λοιπόν, νιώθω την ευθύνη, όσο μπορώ – μπορεί να κάνω κι εγώ πάρα πολλά λάθη, όμως έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι τη γνώμη μου θα βγω να την πω και με οποιοδήποτε κόστος… Μου έγραψαν πολλοί ότι έχω κλείσει τα μάτια μου, αλλά αν δείτε άλλα ποσταρίσματα που έχω κάνει… και για τον κύριο Λιάγκα έχω πάρει θέση και για τον Σεφερλή έχω πάρει θέση και με υπουργούς τα έχω βάλει και με την κυβέρνηση τα έχω βάλει και με κανάλια τα έχω βάλει και με τη διοίκηση τα έχω βάλει και το πληρώνω…

Δεν είναι εύκολο. Είναι, όμως, επιλογή μου και πληρώνω τις συνέπειες των επιλογών μου. Δεν μπορεί να μου πει κάποιος “γιατί μίλησες;”. Μιλάω γιατί νιώθω ότι όταν κάτι με ενοχλεί έχω δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου, όπως έχετε κι εσείς να με κρίνετε. Θέλω, όμως, να με κρίνετε επειδή το πιστεύετε εσείς και θέλω οι κρίσεις σας να προέρχονται από τις δικές σας σκέψεις και όχι επειδή σας το λέει κάποιος άλλος. Αυτό είναι χειραγώγηση και η χειραγώγηση είναι επικίνδυνο πράγμα. Αυτό ήθελα να πω και θέλω πραγματικά να σας ρωτήσω αν όλη αυτή η αμετροέπεια και η απόλυτη ελευθερία που υπάρχει στο Youtube μας κάνει καλό ή ελλοχεύει κινδύνους;», είπε και στην λεζάντα πρόσθεσε: «Κάτι δικά μου…».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.