Ads Top

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός δίνει χρήματα για να σωθεί ο Ισίδωρος



Σε αδιέξοδο βρίσκονται ο Μάνος, η Μαρίνα, η Ιουλία και η Αθηνά όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» καθώς πρέπει να βρουν το υπέρογκο ποσό των 20.000.000 ευρώ για να σώσουν τον Ισίδωρο.

Ποιος συμπληρώνει το ποσό που λείπει για να αφεθεί ο Ισίδωρος ελεύθερος;

Η οικογένεια του Ισίδωρου Βρεττάκου αρχίζει να ανησυχεί καθώς δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, από τη στιγμή που έφυγε για την Αμερική. 



Μάλιστα απευθύνονται στους συνεργάτες του εκεί οι οποίοι τους ενημερώνουν ότι δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού τους.

Μ Μαρίνα πηγαίνει στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά στον Μάνο. Προσπαθεί να τον ηρεμήσει λέγοντάς του ότι ο πατέρας του είναι πολύ δυνατός και έξυπνος και δεν πρόκειται να έχει πάθει κάτι. Αργότερα εκείνος επικοινωνεί με την αεροπορική εταιρεία και από εκεί μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος δεν ταξίδεψε ποτέ για Αμερική.

Και ενώ όλοι αγωνιούν για κάποιο νέο, ο Μάνος λαμβάνει ένα τηλεφώνημα όπου κάποιοι του λένε ότι έχουν τον πατέρα του και του ζητούν λύτρα 20.000.000 ευρώ για να μην τον σκοτώσουν ενώ του λένε να μην μπλέξει την αστυνομία.



Η οικογένεια Βρεττάκου τρελαίνεται. Το ποσό είναι πολύ μεγάλο και η οικονομική τους κατάσταση το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλή εξαιτίας ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε στην οξύτητα του λαδιού. Όλη η οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει χρήματα , ενώ συνεισφέρουν ακόμα και ο Τζον με τον Στάθη. Εκτός όμως από αυτούς σύμφωνα με το περιοδικό TV24 χρήματα θα προσφέρει και η Αμαλία προκειμένου να αφήσουν ζωντανό τον Ισίδωρο στη «Γη της Ελιάς». Έτσι τους ρωτάει πόσα χρήματα τους λείπουν και τους τα δίνει για να συμπληρωθεί το υπέρογκο ποσό που ζητάνε οι απαγωγείς.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.