Ads Top

Νέος χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Χώρισαν Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης



Σαν “βόμβα¨ έσκασε η είδηση πως η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης χώρισαν έπειτα από πολλά χρόνια κοινής πορείας και συγκεκριμένα εφτά. Σχετικά μίλησαν σήμερα Δευτέρα 21/10 στην εκπομπή Buongiorno με την Φαίη Σκορδά να αναφέρει πως η είδηση αυτή ισχύει.

Συγκεκριμένα, στο πλατό ανέφεραν πως το ζευγάρι που φημολογήθηκε πως δεν είναι πλέον μαζί, είναι πλέον βέβαιο πως τράβηξε χωριστούς δρόμους. Βέβαια, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί.



Η ανάρτηση του Βασίλη Πορφυράκη για την Ματίνα Νικολάου και το χωρισμό τους

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Πορφυράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ουσιαστικά “αποχαιρετούσε” την Ματίνα Νικολάου.

«Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο θεός καλά… Μ.Ν. Όλα για το καλό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του την οποία διέγραψε λίγα λεπτά αργότερα.



Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στην ελληνική showbiz και “έλιωνε” ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, πολλοί υποστήριζαν πως αυτή η σχέση έχει μέλλον για το επόμενο βήμα.

Βέβαια, η ηθοποιός είχε πει σε ερώτηση για μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου: «Θα πω “τι ωραίο δαχτυλίδι”. Θα το φορέσω ως δαχτυλίδι, βέρα δε θα φορέσω. Το έχουμε συζητήσει. Δε θα τολμήσει να μου κάνει πρόταση γάμου. Δεν έχουμε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Εγώ έχω παντρευτεί μια φορά, είμαι πολύ καλά. Και ο ίδιος δε θέλει. Δε θα άλλαζε τίποτα στα αλήθεια. Επειδή δεν έχω σκέψεις να κάνω δεύτερο παιδί και ούτε του Βασίλη είναι ανάγκη του, προς το παρόν, είμαστε πάρα πολύ καλά».



Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στο Θέατρο Αργω στην πρεμίερα “Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην” στις 16/10 όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι στους φωτογράφους.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.