Ads Top

Μαθεύτηκε αυτό που φαντάζονταν όλοι για το The Reunion: Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη



Πριν από μερικές ημέρες έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα ταξιδιωτική εκπομπή The Reunion με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, η οποία τα πήγε αρκετά καλά σε νούμερα τηλεθέασης, καθώς είναι δύο πρόσωπα πολύ αγαπητά στο κοινό, τα οποία έχουν ωραία χημεία στον φακό και όταν παρουσίαζαν το World Party είχαν ξετρελάνει το κοινό.

Το πρώτο επεισόδιο ήταν γυρισμένο στην Ουγκάντα και το δεύτερο μέρος αυτού του ταξιδιού τα προβληθεί στο επόμενο επεισόδιο, ωστόσο πριν αυτό βγει στον αέρα, οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να μοιραστούν με τους ακόλουθούς τους στα social media τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, αναρτώντας μερικές φωτογραφίες.



Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια του The Reunion με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από τη μία πλευρά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από τις στιγμές που έχει μοιραστεί μέχρι τώρα με τους συνεργάτες της εκπομπής, αλλά και τα πρόσωπα που έχουν γνωρίσει στην Αφρική, μικρούς και μεγάλους, με τα πλάνα αυτά να μαρτυρούν πως το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο και γεμάτο συγκινήσεις.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, από την άλλη πλευρά, παρουσίασε με μία πιο καλλιτεχνική ματιά κάποιες από τις στιγμές τους στην Ουγκάντα, αφού, όπως φαίνεται και στο show, τραβά συνεχώς φωτογραφίες με την επαγγελματική του κάμερα όσα του τραβούν το ενδιαφέρον.



Μετά την πρεμιέρα του “The Reunion”, μάλιστα, ο λογαριασμός της εκπομπής ανέβασε ένα βίντεο όπου ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης χορεύουν έναν ομαδικό χορό με τους “Ghetto Kids”, ο οποίος από εχθές, κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Η λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά: «Περάσαμε τέλεια!💥 Ευχαριστούμε @ghettokids_tfug που μας διδάξατε τις χορευτικές κινήσεις 🕺👌🏻 Ποιος χόρεψε καλύτερα @sakiswp or @georgemavridis_tattooligans;».

Δείτε εδώ το βίντεο:



Το βίντεο απωθεώθηκε τόσο από το κοινό στο Instagram. Με κάποια σχόλια να γράφουν: «Περάσαμε απίθανα, νιώσαμε τα συναισθήματα που σας κράτησαν μακριά, αλλά ακόμη περισσότερο αυτά που σας (μας) ένωσαν προς τέρψιν όλων μας 👏👏👏❤️👏👏 Καλώς ορίσατε, μας λείψατε (Παοκ είσαι Αφού) !!!», «Ο μόνος λόγος για να ανοίγεις πλέον την τηλεόραση», «Τα μικρούλια χόρεψαν καλύτερα…», «Το βλέπω και με πονάνε οι βίδες στη μέση σου».

Μεγάλες οι αντιδράσεις ήταν και στο Twitter, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή από τους θαυμαστές της εκπομπής. 

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά σχόλια:




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.