Ads Top

«Κανόνι» από Premier με 181 γκολ για Ολυμπιακό!



Φορ... θωρηκτό που αν πάρει την μπάλα δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Παίζει βασικός στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και τελειώνει το συμβόλαιό του!

Μια σούπερ λύση από την Αγγλία φαίνεται ότι έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός πιθανότατα για το καλοκαίρι του 2025, καθώς δεν υπάρχει αξιόπιστος Νο2 επιθετικός στο Λιμάνι πίσω από τον Ελ Κααμπί - Ναι, μεν, ο νεαρός Κωστούλας έχει όλη την προοπτική για να εξελιχθεί σε μια σούπερ λύση, αλλά οι απαιτήσεις που υπάρχουν στου Ρέντη θέλουν έναν ακόμα δυνατό και έμπειρο επιθετικό να είναι στις επάλξεις.



Αυτόν τον ρόλο θα έπαιρνε φέτος ο Γιάρεμτσουκ, αλλά για την ώρα η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται τρίτος στην ιεραρχία των επιθετικών. Κι αν δεν πάρει τα πάνω του μέσα στο επόμενο διάστημα, το μέλλον του στο Λιμάνι δεν θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα.  


Μέσα σε αυτό το πλαίσιο βρέθηκε στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό, μέσω των επαφών/σύνδεσης που υπάρχει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με το Νησί, το όνομα ενός επιθετικού που έχει τεθεί στα υπόψιν και μπορεί να ταιριάξει τόσο τους Κόκκινους της Αγγλίας όσο, φυσικά, και στους Πειραιώτες.

Ο λόγος για τον Μάικλ Αντόνιο, 34 ετών, επιθετικός με πολύ καλή αποτελεσματικότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία (στην καριέρα του έχει πιστωθεί 131 γκολ και 82 ασίστ - Τυπικά το όνομά του εμπλέκεται με πάνω από 200 γκολ, όλα στο αγγλικό ποδόσφαιρο που είναι το καλύτερο στον πλανήτη!), που το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τη Γουέστ Χαμ.



Στο Νησί δεν αποκλείουν και η Νότιγχαμ Φόρεστ να δείξει ενδιαφέρον για εκείνον, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι, αν και εφόσον, να προκριθεί η περίπτωσή του για τον Ολυμπιακό.

Έχει market value στα 4 εκατ. ευρώ (παλαιότερα είχε φτάσει μέχρι τα 18) και έχουν πληρωθεί 12+ εκατ. ευρώ ως transfer fees. Τη φετινή σεζόν 1 γκολ και 1 ασίστ σε 7 συμμετοχές με τα Σφυριά (με πολύ καλό χρόνο συμμετοχής!), είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα τής Τζαμάικα και αποτελεί λύση από την Premier League με ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο μάνατζέρ του έχει ήδη έναν πελάτη του στη Φόρεστ (μετράει πολύ το γεγονός ότι υπάρχει ήδη δίαυλος επικοινωνίας).



Eίναι πολύ δυνατό παιδί, καλός με το κεφάλι, ταχύς, που καταπίνει αμέτρητα χιλιόμετρα και δεν του παίρνεις εύκολα την μπάλα. Εμείς θα πούμε ότι είναι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα καθώς μπορεί να έχει μια ακόμα σεζόν στο Νησί. Αν και πρέπει να δούμε τι θα γράψει το κοντέρ του φέτος στην Premier League.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.