Ads Top

Νίκος Πελετιέ: «Τους βοήθησα να βγάλουν εκατομμύρια! Θα παρακαλούσα το Power of Love να…» – Τι συμβαίνει με τα χρήματα που κέρδισε


Ο Νίκος Πελετιέ ασχολείται εδώ και καιρό με τα social media, με τα βίντεο που αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok να γίνονται viral στο λεπτό, πολλές φορές όμως προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Στη συνέχεια μπήκε στο Power of Love και έγινε ακόμη πιο δημοφιλής. Γνώρισε την Σωτηρία Δεμίρογλου, οι δυο τους ήρθαν γρήγορα κοντά, και αφού έγιναν ζευγάρι, κατάφεραν να γίνουν και οι πιο αγαπητοί του κοινού, κερδίζοντας έτσι το ριάλιτι.



Έτσι, κατέκτησαν 10.000 ευρώ ο καθένας, τα οποία μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν.

Η ανακοίνωση του Νίκου Πελετιέ για τα χρήματα που έβγαλε από το Power of Love

Εκείνος, όμως, αποφάσισε να τα διαθέσει για έναν “μεγάλο” σκοπό. Όπως αποκάλυψε μέσα από ένα νέο βίντεο στο προφίλ του, ενώ σκέφτηκε πως το ποσό αυτό θα βοηθούσε και τον ίδιο, αλλά και την οικογένειά του, θέλησε τελικά να τα δωρίσει και να βοηθήσει έτσι παιδιά που παλεύουν να νικήσουν τον καρκίνο.


@nikospeletiegreek #nikospeletie #elpida ♬ Dramatic Epic Emotional Cinematic Track - CinematicHub

«Έχω κερδίσει 10.000 ευρώ από το Power of Love. Λυπάμαι επειδή θα ήθελα να κερδίσω πολύ περισσότερα. Η πρώτη επιλογή για το πώς θα αξιοποιήσω αυτά τα λεφτά ήταν να τα δώσω στην οικογένειά μου που δεν είναι και τόσο άνετοι οικονομικά και η δεύτερη επιλογή ήταν να τα επενδύσω στον εαυτό μου, σε ένα σεμινάριο αυτοεξέλιξης που θέλω να κάνω εδώ και πάρα πολύ καιρό, στην Ελβετία, που αξίζει 10.000 ευρώ.

Με το που ανακοινώθηκε το όνομά μου, μου ήρθε μία τρίτη και καλύτερη επιλογή. Θα δωρίσω όλα τα λεφτά στον σύλλογο “Ελπίδα” που είναι για τα παιδάκια που παλεύουν με τον καρκίνο. Έπαιξα ένα σημαντικό ρόλο στην αύξηση της τηλεθέασης του Power of Love και τους βοήθησα να βγάλουν εκατομμύρια. Θα παρακαλούσα το Power of Love να αντιστοιχίσει και να δωρίσει 10.000 ευρώ ακόμη στον σύλλογο “Ελπίδα”», είπε χαρακτηριστικά.


@nikospeletiegreek #nikospeletie ♬ Love Of My Life - Metrow Ar

Τα σχόλια κάτω από αυτή την ανάρτηση ήταν πολλά, με άλλους να τον αποθεώνουν για την κίνησή του και άλλους να ζητούν αποδείξεις. Για τους δύσπιστους ανέβασε και δεύτερο βίντεο, λέγοντας πως δεν θα ήταν τόσο ανόητος ώστε να πει κάτι τόσο σοβαρό δημόσια και να μην το κάνει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.