Ads Top

Ασταμάτητος o Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Αμαλιάδας: Η ερώτηση-φωτιά στη χαροκαμένη μάνα που δεν μπόρεσε να απαντήσει



Η Ειρήνη Μουρτζούκου, η μητέρα και η γιαγιά του Παναγιωτάκη έδωσαν απαντήσεις στο ρεπορτάζ του Open Τώρα και στην ανακοίνωση του νοσοκομείου ότι ο το παιδί στην υπόθεση της Αμαλιάδας ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε εκεί. 

Έγινε συζήτηση στην εκπομπή του ΟΡΕΝ, όπου συμμετείχαν ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, οι οποίοι έθεσαν καίρια ερωτήματα στα ανοιχτά ζητήματα.



Ο κ. Λέων ανέφερε σχετικά με το θάνατο ενός από τα βρέφη ότι «ξεκίνησαν οι επιληπτικές κρίσεις και δόθηκαν φάρμακα για την επιληψία. Αυτό που πρέπει να ψάξουμε είναι γιατί ξεκίνησαν οι επιληπτικές κρίσεις», ενώ λίγο αργότερα αναρωτήθηκε: «Γιατί έγινε παραπομπή του παιδιού από την Πάτρα στην Αθήνα για ένα πρόβλημα στο μάτι;».

Ο κ. Κατερινόπουλος έθεσε το ερώτημα στον κ. Λέων: «Αν σε κάποιον στερήσουμε το οξυγόνο, μπορεί να δημιουργηθεί επιληπτική κρίση;». Μάλιστα εξήγησε ότι ρωτάει γενικά και όχι γι’ αυτήν την περίπτωση συγκεκριμένα.

Ο κ. Λέων απάντησε ότι «πράγματι μια από τις αιτίες της επιληπτικής κρίσης είναι η έλλειψη οξυγόνου, που μπορεί να δημιουργήσει εγκεφαλική βλάβη».



Η συγκεκριμένη ερώτηση προκάλεσε την αντίδραση της 24χρονης Ειρήνης, η οποία είπε: «Πώς να στερήσεις το οξυγόνο στο παιδί; Θα μουρλαθούμε τώρα;». Λίγο αργότερα ρωτούσε επαναλαμβάνοντας αν κατηγορείται για κάτι, ενώ πρόσθεσε ότι είναι από την αρχή ανοιχτή σε όλες τις έρευνες, κατηγορώντας την ιατροδικαστή για καθυστέρηση.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.