Ads Top

Άγιος Έρωτας Επόμενα Επεισόδια: Εξέλιξη Σoκ - Η Θάλεια χτυπάει τον γιο της με το αυτοκίνητο



Δραματικές στιγμές θα ζήσει η Θάλεια στον Άγιο Έρωτα καθώς θα χτυπήσει με το αυτοκίνητο τον γιο της κι εκείνος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο εσπευσμένα.

Η Θάλεια θα έρθει σε επαφή με μία τραγική αλήθεια. Θα πιάσει στα πράσα τον Παύλο και την Χριστίνα και θα νιώσει προδομένη από τα δύο της αγαπημένα πρόσωπα. Χωρίς δεύτερη σκέψη χάνει τον έλεγχο και ξεσπάει.



Πλάι της, θα βρεθεί ένας φύλακας άγγελος, ο πατήρ Νικόλαος ο οποίος θα της δώσει δύναμη για ζωή. Η Θάλεια, θα σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της και η ψυχική της υγείας θα κλονιστεί. Ο Νικόλαος όμως δεν θα την αφήσει, όπως είχε υποσχεθεί στην Χλόη.

Ο Νικόλαος βοηθάει την Θάλεια να δει κρυφά την Χλόη στο μοναστήρι και εκείνη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Παύλο και την Χριστίνα. Μάλιστα, η Θάλεια θέλει να πάρει διαζύγιο. Στο μεταξύ, ο Παύλος, πηγαίνει την Χριστίνα στο νοσοκομείο, ενώ η Θάλεια είναι εξαφανισμένη και εκείνος πηγαίνει στην χωροφυλακή.



Η Θάλεια, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως διαβάζουμε στο TiVi Σίριαλ, τρέχει με το αμάξι της και κατά λάθος, θα χτυπήσει τον γιο της με το ποδήλατο, την ώρα που εκείνος βγαίνει από το σπίτι.

Η Θάλεια θα πάθει σοκ και θα αρχίσει να φωνάζει. Ο Παύλος μεταφέρει τον Βασιλάκη στο νοσοκομείο και η Θάλεια θέλει να δει το παιδί της, αλλά ο Μαρκόπουλος της το απαγορεύει. Μάλιστα, ο Παύλος θα φωνάξει ψυχίατρο και θα υποστηρίξει πως η γυναίκα χάνει τα λογικά του.

Έτσι, θα θελήσει να την κλείσει σε ψυχιατρείο, την ίδια στιγμή που ο Βασιλάκης, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Σοκάρει η συνέχεια στον Άγιο Έρωτα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.