Ads Top

Τραννός: «Στρασάκια δύσκολο, διαμάντια μπορεί…» – Πόσο κoστίζει το πανάκριβο ρολόι του τράππερ



Σήμερα, Πέμπτη 16/10, ο γνωστός τράππερ, Τραννός, μίλησε στις κάμερες του Happy Day του ALPHA, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πανάκριβο ρολόι που φορούσε, το οποίο σχολίαστηκε από τους δημοσιογράφους, οι οποίο νόμιζαν, ότι ήταν “ψεύτικο”.

Η αντίδραση της Τίνας Μεσσαροπούλου στο ρολόι του Τραννού



Ο γνωστός τράππερ λοιπόν, Τραννός, μίλησε στις κάμερες της εκπομπής και αρχικά, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο να μιλήσει για το κόσμημα με τα “στρασάκια“, στο οποίο εκείνος απάντησε: «Το ρολόι μου δεν έχει στρασάκια αλλά διαμάντια – Αν μου βρεις κάποιο με διαμάντια να κάνει 15 χιλιάδες, αγοράζω πέντε».

Οι δηλώσεις αυτές σχολιάστηκαν έντονα στο πλατό του Happy Day, με την οικοδέσποινα της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, να λέει: «Ο Τρανός να μην το πολυδιαφημίζει, γιατί αν ισχύει το ποσό που μου στέλνουν…».



Ύστερα, η συνεργάτης της παρουσιάστριας, Τίνα Μεσσαροπούλου, σχολίασε με καυστικό τρόπο: «Αυτό δεν είναι rolex, δεν νομίζω. Να σου πω την αλήθεια, είναι τόσο φορτωμένο αυτό το ρολόι, που καλά του είπαν στρασάκια. Είναι αυτό που λες, δεν μπορεί όλο αυτό να είναι αληθινό, μάλλον στρασάκια είναι».



Και κατέληξε: «Οι ράπερς, οι τράπερς τι είναι αυτό το πολυδιαφημίζουν όλο αυτό, το lifestyle. Νομίζω δεν τον ενοχλεί».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.