Ads Top

Αποχώρηση σoκ στο Survivor - Ποιος αποχώρησε



Την «πόρτα εξόδου» από το Survivor 2025 έδειξε ο Γιώργος Λιανός στον Παναγιώτη Τσακαλάκο, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 18/10.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, οι υποψήφιοι έβαλαν τα δυνατά τους στη δοκιμασία αποχώρησης, ωστόσο ο Παναγιώτης Τσακαλάκος δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός παιχνιδιού, όπου τον περιμένει η εγκυμονούσα σύζυγός του.



«Κάνεις έξοδο από το παιχνίδι έχοντας τοποθετηθεί, έχεις ανοίξει πάρα πολλά θέματα και νομίζω θα υπάρξει και συνέχεια στην καλύβα, για όλα έχεις συζητήσει», είπε ο Γιώργος Λιανός στον Παναγιώτη Τσακαλάκο.

Με τη σειρά του, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στο Survivor, είχα μια μικρή πρόβλεψη ότι και να έφυγα θα ήμουν ok, γιατί θα πάω στην οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Νιώθω περήφανος για τα παιδιά που γνώρισα εδώ, γιατί έχουν μέσα τους τη θέληση για εξέλιξη, πρόοδο στην κοινωνία και ήταν τιμή μου να παίζω μαζί τους. Μου έδωσε και εμένα ζωή και ήταν χαρά αυτό το πράγμα».
div style="text-align: right;">ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.