Ads Top

Άγιος Έρωτας: Θάνατoς σoκ στη σειρά – Τον γαζώνουν με σφαίρες



Τραγικές στιγμές θα δούμε στη συνέχεια της σειράς ” Άγιος Έρωτας” καθώς ένα πτώμα θα βρεθεί γεμάτο σφαίρες και ο θάνατος ενός ανθρώπου θα σοκάρει.

Ο ντεντέκτιβ Θεοδώρου θα μπει στο στόχαστρο του Παύλου και εκείνος θα κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από την μέση με συνοπτικές διαδικασίες.



Η Σοφία μετά την συνάντησή της με τον Θεοδώρου, θα πει τα πάντα στον πατέρα της κι εκείνος θα αναλάβει δράση. Στο μεταξύ, η Θάλεια, θα αναζητήσει ξανά τον ντεντέκτιβ για να την βοηθήσει, επειδή φούντωσαν και πάλι οι υποψίες της ότι ο Παύλος την απατάει.

Άγιος Έρωτας: Θάνατος σοκ στη σειρά - Ένα πτώμα γεμάτο σφαίρες

Δυστυχώς όμως δεν τον βρει, αφού ο Παύλος κανόνισε να τον βγάλει από την μέση. Όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή, η χωροφυλακή βρίσκει το πτώμα του ντετέκτιβ και καλεί τον Χάρη, να πιστοποιήσει το θάνατο του. Οι σφαίρες πάνω στο πτώμα επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για έγκλημα.



Από την άλλη, θα δούμε την Χλόη να χάνει το ημερολόγιο της το οποίο πέφτει σε λάθος χέρια. Κι ενώ ο πατήρ Νικόλαος καθυστερεί επίτηδες να επικοινωνήσει με το οικοτροφείο για να κανονιστεί η μετεγγραφή της εκεί, ο Παύλος αποφασίζει να αναθέσει στην Ολυμπία να βρει άμεσα λύση, αλλά εκείνη ενημερώνει τον ιερέα.

Όσο για την Σοφία, ανακαλύπτει το όπλο του πατέρα της ενώ κι απαιτεί να μάθει από τον πατέρα της πως βρέθηκε το όπλο που της πήρε ο Θεοδώρου στην κατοχή του. Η χωροφυλακή θα φτάσει στα ίχνη της Σοφίας και θα την θεωρήσει ύποπτη για τον φόνο του Θεοδώρου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.