Ads Top

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που την πάτησε στο «Τhe Voice» - Τι συνέβη



O Bασίλης Δαλκαφούκης βρέθηκε στη σκηνή του the Voice τραγουδώντας το «Στην Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού. 

Μετά το τέλος της ερημνείας του κανένας από τους τέσσερις coaches δε γύρισε την καρέκλα του. Αυτό θα ήταν ακόμα μία απλή ιστορία ενός νέου 27χρονου που δοκιμάζει την τύχη του στο talent show του ΣΚΑΪ και δεν τα καταφέρνει. Για τον Βασίλη, που υπήρξε ποδοσφαιριστής, όμως δεν ήταν μία απλή συμμετοχή.



Ο 27χρονος Καλαματιανός σε νεαρή ηλικία παίζοντας ποδόσφαιρο στα τοπικά πρωταθλήματα της Καλαμάτας με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, την ομάδα του χωριού του, στην συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Αίαντα Καλαμάτας και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Ατρόμητο Αθηνων (Κ17 – Κ20) αλλά και στην ανδρική ομάδα. Αυτή ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Βασίλη να έρθει στην Αθήνα και να αγωνιστεί σε μία ιστορική ομάδα της πρωτεύουσας.

Όμως η τύχη γύρισε σύντομα την πλάτη στον Βασίλη, αφού αντιμετώπισε έναν μεγάλο τραυματισμό που τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα δύο ολόκληρα χρόνια. Μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους δεν ήταν ποτέ ο ίδιος, δόθηκε δανεικός σε ομάδα Γ’ Εθνικής στο Λουτράκι και όπως δήλωσε στην κάμερα του the Voice πλέον δεν αγωνίζεται επαγγελματικά σε συλλόγους. Μαζεύονται μόνο φίλοι του και παίζουν ερασιτεχνικά 5χ5 αγώνες.



Ο Βασίλης όμως παρέμεινε χαμογελαστός και βλέπει το τραγούδι σαν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αφού ως ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε λόγω ατυχίας να ορίσει τη μοίρα του. Οπότε η συμμετοχή του στο the Voice, ακόμα και αν δε γύρισε κανένας coach, ήταν το πρώτο του βήμα στη νέα του αγάπη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.