Ads Top

«Πόσα χρόνια κρύβεις; Ξέχασες τα φεγγάρια;»: Η παίκτρια του «Τhe Voice» που δήλωσε… 31 και έγινε viral (Pics & Vid)



Νέο επεισόδιο από τις blind auditions του The Voice προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19/10 στον ΣΚΑΪ και οι νέες φωνές που απασχόλησαν τους coaches και το τηλεοπτικό κοινό του talent show ήταν αρκετές και ενδιαφέρουσες. Μία από αυτές κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο μέσα από το ταλέντο της και την εμφάνισή της.

Ο λόγος για την Ευελίνα Μπούρα, την εντυπωσιακότατη τραγουδίστρια που ερμήνευσε το Stronger της Κριστίνα Αγκιλέρα και κατάφερε να κάνει τον Χρήστο Μάστορα να γυρίσει την καρέκλα του και να την επιλέξει στην ομάδα του.



Η Ευελίνα όμως δε συναντούσε πρώτη φορά τον Χρήστο Μάστορα, καθώς η ίδια όταν τελείωσε το τραγούδι και του συστήθηκε τόνισε ότι έχουν γνωριστεί στο παρελθόν. Συγκεκριμένα 8 χρόνια πριν. Κανείς από τους δύο δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους, όμως το όνομα της Ευελίνας με ένα καλό ψάξιμο εμφανίζεται στις παίκτριες που είχαν περάσει από το talent show του ΑΝΤ1 με τίτλο Rising Star.

Πράγματι το talent show του ΑΝΤ1 προβλήθηκε πριν 8 χρόνια, το 2016, και τότε η Ευελίνα είχε δηλώσει ότι ήταν 23 χρονών και απόφοιτος του Τμήματος Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων. Κριτές του talent show ήταν η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας. Όλοι τότε είχαν εντυπωσιαστεί από την πανέμορφη Ευελίνα.



Στα 31 της ο Ευελίνα επέστρεψε σε νέο talent show, ακόμα πιο όμορφη και… φέτες και κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο. Βέβαια κάποιοι κακοπροαίρετοι που δε θυμούνται ότι πριν 8 χρόνια η τραγουδίστρια είναι δηλώσει 23 χρονών, αμφισβήτησαν στο Χ την ηλικία της κάνοντας αρκετά πικρόχολα σχόλια για τα 31 έτη που δήλωσε.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.