Ads Top

Μαρία Αντωνά: Δάκρυσε στον αέρα του Happy Day για το θάνατο της μαμάς της – «Eπειδή βλέπω τις φωτογραφίες έχω…»



Η Μαρία Αντωνά κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Happy Day στον ALPHA σήμερα Παρασκευή 25/10 και είχε μια από καρδιάς συζήτηση με την πρώην συνεργάτιδα της και καλή της φίλη, Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο της μητέρας της σε πολύ νέα ηλικία, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα οποία επιδεινώθηκαν, πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.



Η μητέρα της ήταν και η μεγάλη της αδυναμία – όπως και ο μπαμπάς της φυσικά – και η απώλεια της είναι κάτι δύσκολο να ξεπεραστεί. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, είχε μοιραστεί φωτογραφίες τους, εκφράζοντας την μεγάλη αγάπη που της είχε.

«Με σόκαρε η εικόνα που αντίκρισα. Ότι την είδα σε μία κατάσταση πολύ κακή και δύσκολη. Δεν εστίασε στο πόσο σημαντικό ήταν το πρόβλημα, νόμιζε ότι απλά είχε πυρετό και τελικά είχε αυτή την άσχημη εξέλιξη. Πάντα ήταν περήφανη για μένα, πίστευε ότι ήμουν το χρυσό αυγό της, πάντα μου έστελνε στην εκπομπή, με παρακολουθούσε», έχει πει για τις τελευταίες της στιγμές (δείτε το βίντεο).



Η στιγμή που η Μαρία Αντωνά “λύγισε” για το θάνατο της μητέρας της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, την ρώτησε για τα πολύ άσχημα και χυδαία σχόλια που γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός πως μόλις λίγες ώρες μετά την κηδεία της μητέρας της, εκείνη πραγματοποίησε βραδινή έξοδο σε κοσμικό event και μάλιστα δεν φορούσε μαύρα ρούχα.



«Καμιά φορά το πένθος δεν εξωτερικεύεται με το χρώμα ή με το που θα πας. Και επειδή βλέπω τις φωτογραφίες έχω συγκινηθεί πολύ. Αυτό το συναίσθημα δεν έχει να κάνει με το χρώμα ή που θα είναι. Το αγαπημένο χρώμα της μαμάς μου είναι αυτό που φοράω και για αυτό το φόρεσα. Δεν έχει σημασία», είπε με δάκρυα στα μάτια καθώς την ίδια στιγμή πρόβαλλαν στον αέρα του ALPHA φωτογραφίες τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.